Pārlekt uz galveno saturu

SAGE Business datubāzu izmēģinājums

Sākas
Beidzas
Vieta
LLU Fundamentālās bibliotēkas lasītavā, 254.telpā, Lielajā ielā 2, Jelgavā

SAGE Business Cases datubāzē ir apkopotas reālas uzņēmējdarbības lietas, kurās dalās ar pieredzi un profesionālajiem panākumiem. Materiāls izmantojams studiju procesā, arī diskusijām.

SAGE Business & Management kolekcijā ir pieejami 454 video, kas ietver padziļinātas intervijas ar ekspertiem savā nozarē par tādām tēmām, kā inovāciju vadība, uzņēmumu sociālā atbildība un sociālo mediju mārketings, sākot ar lielajiem uzņēmējiem, piemēram, Kellogg un McDonald’s, līdz ģimenes uzņēmējiem, piemēram,  RJ Balson & Son, kuri ir miesnieki paaudzēs500 gadu garumā.

SAGE stats 
Studentiem un pētniekiem nepieciešams savākt, analizēt un interpretēt datus.
SAGE Stats padara šo uzdevumu vieglāku, sniedzot iespēju vienuviet atrast statistikas datu sērijas, kas izveidotas no vairāk nekā 400 000 ASV valstisku un nevalstisku organizāciju datu kopām, aptverot populāras tēmas, ļaujot ātri lejupielādēt, salīdzināt un vizualizēt iegūtos datus.
SAGE Business Research sniedz padziļinātu, uz mācību saturu orientētu problēmu izklāstu pētījumu uzsākšanai par svarīgiem biznesa, vadības un ekonomikas jautājumiem. Katrs ziņojums sniedz autoritatīvu izklāstu par izvēlēto tēmu.

Vairāk informācijas bibliotēkas mājas lapas sadaļā izmēģinājuma datubāzes.

Pievienots 14/02/2018
Portāla administrators