Pārlekt uz galveno saturu

Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultāte

RADOŠO IDEJU ĢENERATORS "Ar naudu vien nepietiek!"

Veiksmīga biznesa sākums un pamats nav tikai "skanošu naudas monētu kaudzīte". Tā ir ideja – ideja, kura atšķiras. Ideja nozīmē radīt. Centīsimies radīt un veicināt radošumu – jaukt dažādus viedokļus, pieredzes, nojaukt ierastās robežas un noteikumus, spēt paskatīties uz lietām no cita skatu punkta, "iekāpt un pastaigāt cita kurpēs". Tam visam par pamatu tiks izmantotas dažādas radošās domāšanas spēles un metodes – "Prāta vētra", "6-3-5", "Sešas cepures", "Prāta provokācija" u.c. Nodarbību noslēgumā dalībniekiem tiks piešķirts sertifikāts "Radošo ideju ģenerators".

Aktivitāte paredzēta vidusskolniekiem no 10. līdz 12. klasei.

Kontaktpersona: Uzņēmējdarbības un vadībzinātnes institūts, Mg. proj. mgmt. Simona Cīrule, e-pasts: simona.cirule@lbtu.lv

SOCIOLOGA MIKROSKOPS

Vai zini, kāpēc mēs esam tik dažādi un spējam saprasties? Kādus "instrumentus" izmanto sociologs, lai to noskaidrotu? Novērosim, pētīsim, zīmēsim sociālos portretus, diskutēsim, analizēsim!

Aktivitāte paredzēta skolēniem no 7. līdz 12. klasei.

Kontaktpersona: Sociālo un humanitāro zinātņu institūta docente, Dr. sc. soc. Līga Paula, e-pasts: liga.paula@lbtu.lv

Ja tiek organizēts brauciens skolēnu grupai ar Eiropas struktūrfondu līdzfinansējumu, vai ir vēlme apvienot vairākas aktivitātes, lūgums sazināties: karjera@lbtu.lv. 

Pievienots 09/03/2016