Pārlekt uz galveno saturu

Studenšu korporācija "Varavīksne" aicina uz viesu vakariem

Septembra un oktobra mēnesī studenšu korporācija "Varavīksne" rīko viesu vakarus, kuru laikā ikvienai interesentei būs iespēja ielūkoties un saprast, kas ir korporācija, ar ko nodarbojas korporantes, kā arī uzzināt noderīgu informāciju par korporācijas darbību.

Studenšu korporācija Varavīksne dibināta 1927. gada 25. novembrī, Rīgā. Korporācija Varavīksne kā slēgta akadēmiska mūža organizācija apvieno dažādu paaudžu, dažādu profesiju pārstāves, kuru personību šarms kopā veido neatkārtojamo Varavīksnes burvību: mēs esam ārstes, juristes, zinātnieces, skolotājas un vēl daudzu citu profesiju pārstāves, mēs priecājamies un svinam svētkus kopā, kā arī esam draudzīgs plecs grūtībās. Varavīksnē ikvienai tiek dota iespēja parādīt un pierādīt sevi organizējot pasākumus, piedaloties literārajos vakaros, spēlējot teātri, sportojot vai labi pavadot no mācībām un darba brīvo laiku.

Pirmais viesu vakars tika aizvadīts jau 21. septembrī, bet ikviena ir gaidīta uz viesu vakariem, kuri notiks  5. un 12. oktobrī plkst. 19.00, norises vieta -  Fraternitas Imantica konventa māja, Kungu ielā 8, Jelgavā. Ikviena studente ir aicināta piedalīties un iesaistīties, jo darbība studenšu korporācijā bagātina ikdienu ar jaunām zināšanām, neaizmirstamiem pasākumiem un draudzību mūža garumā. Tā sniedz iespēju radoši izpausties un pilnveidot sevi visdažādākajās jomās.

Par piedalīšanos viesu vakaros ziņot Ilzei Auziņai uz e-pastu: ilzea@latnet.lv

Vairāk informācijas par studenšu korporāciju Varavīksne: varaviksnes.lv, facebook.com/varaviksnes.lv.

Pievienots 23/09/2016