Pārlekt uz galveno saturu

Baltijas-Vācijas Augstskolu biroja projektu konkurss 2017.gadā

Attēla autors: No LLU arhīva

Baltijas-Vācijas Augstskolu birojs atbalsta projektus, kas veicina zinātnisko sadarbību starp Vāciju no vienas puses un Igauniju, Latviju un Lietuvu – no otras, kā arī veicina zinātnisko sadarbību Baltijas valstu starpā. Atbalstīti tiek projekti jebkurā zinātnes nozarē un visdažādākajās formās, piemēram, tematiskas vieslekcijas un semināri, pētījuma projekti, konferences, publikācijas u.c. 

 Projektu iesniegšanas termiņi: 

līdz 17.10.2016.: projekts jāīsteno laika periodā no 15.01.2017. - 15.11.2017.

līdz 15.03.2017.: projekts jāīsteno laika periodā no 15.06.2017. - 15.12.2017.

 

Nosacījumi dalībai konkursā:

  • Projekta iesniedzējam jāpārstāv Igaunijas, Latvijas vai Lietuvas augstākās izglītības iestāde vai zinātniska institūcija.
  • Projekta iesniedzējam projektā jāsadarbojas ar partneri no Vācijas, kurš pārstāv valsts vai valstiski atzītu augstākās izglītības iestādi vai zinātnisku institūciju. Projektā var iesaistīt arī vairākus partnerus no Vācijas un Baltijas valstīm. Priekšroka tiek dota projektiem, kuru īstenošanā ir iesaistītas visas trīs Baltijas valstis.
  • Projektam jāveicina augstākās izglītības un zinātnes kvalitāte Igaunijā, Latvijā un/vai Lietuvā, kā arī ilgtspējīga zinātniskā sadarbība ar Vāciju. 
  • Projekta īstenošanai tiek piešķirts finansējums līdz maks. 5 000 EUR. Ja sniegts labs pamatojums, un projekts ir īpaši kvalitatīvs, tad izņēmuma gadījumā projekta īstenošanai ir iespējams saņemt arī lielāku finansējumu;
  • Plašāka informācija pieejama „Baltijas-Vācijas Augstskolu biroja projektu konkursa vadlīnijas 2017”. 

Papildu informācija pieejama šeit

Pievienots 28/09/2016