Pārlekt uz galveno saturu

Japānas studenti iepazīst LLU

Attēla autors: No LLU arhīva

No 18. līdz 25. septembrim Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU) viesojas Tokušimas Universitātes (Japāna) pārstāvji - pieci studenti, Ārlietu daļas vadītāja Yuko Fukuoka un asociētais profesors Donald Sturge.

Vizītes mērķis ir attīstīt sadarbību starp abām universitātēm, veicināt izglītības aktivitātes un starpkultūru izpratni, kā arī iepazīstināt Japānas studentus ar LLU darbību un Latvijas kultūru un vēsturi. Tokušimas Universitātes studenti LLU jau ir viesojušies vairākkārt un tā kopš 2013. gada ir ikgadēja tradīcija.

Pirmo reizi kopā ar studentiem LLU ieradīsies Tokušimas Universitātes Ārlietu daļas vadītāja Yuko Fukuoka, lai apspriestu turpmāko sadarbību ne tikai atsevišķu fakultāšu, bet abu universitāšu līmenī.

Viesi tiksies ar vairāku fakultāšu 1. un 2. kursa studentiem, piedalīsies angļu valodas semināros, kultūras un pētniecības aktivitātēs, kā arī kulinārijas praktiskajās nodarbībās Pārtikas tehnoloģijas fakultātē (PTF). Turklāt šogad viesiem būs iespēja apmeklēt LLU zirgkopības centru "Mušķi", kā arī iepazīties ar tūrisma iespējām, ko sniedz Jelgava un Jelgavas novads.

Aktivitātes organizē Valodu centrs. Detalizētai informācijai lūgums sazināties ar Dainu Grasmani, tālrunis: 26853519.

Pievienots 21/09/2017