Pārlekt uz galveno saturu

Sācies lielākais karjeras pasākums Baltijā – Virtuālās karjeras dienas 2017!

Attēla autors: No LLU arhīva

Vakar, 24. oktobrī, tika atklāts lielākais karjeras pasākums Baltijā – “Virtuālās karjeras dienas 2017”, kas nedēļas garumā, no 24. līdz 30. oktobrim, aicina ikvienu iepazīties ar gandrīz 60 darba devējiem no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Pasākuma mērķis ir apmeklētājus iepazīstināt ne tikai ar uzņēmumu kultūru, darba vidi un ikdienu, bet arī ar aktuālajām vakancēm un aicināt piedalīties interesantās diskusijās tiešsaistes sarunās jeb “čatos”. Pasākums noritēs interneta vidē www.karjerasdienas.lv un tā apmeklēšana ir bezmaksas.

“Virtuālās karjeras dienas” ir iespēja jauniešiem neklātienē iepazīties ar savu iespējams pirmo darba devēju, ielūkoties citu uzņēmumu ikdienā un aktuālajos piedāvājumos. Tas ir ērts veids kā sagatavoties darba intervijai, iegūstot informāciju un priekšstatu par nozari, uzņēmumu un darba piedāvājumiem, lai pārrunās justos ne tikai pārliecinošāk, bet arī izvērtētu savu atbilstību un interesi  konkrētā darba devēja vakancei.

“Digitalizācijas procesi notiek un turpina attīstīties arī personāla vadībā un atlasē. Par to liecina “Virtuālās karjeras dienas”, kas piedāvā jaunu personāla atlases komunikācijas kanālu, laika ekonomiju, ātru un ērtu saziņu darba devējiem un darba ņēmējiem. Šogad “Virtuālās karjeras dienas” tiek rīkotas jau otro reizi. Pagājušajā gadā tās apmeklēja vairāk nekā 80 000 unikālo apmeklētāju, arī šogad “Virtuālās karjeras dienas” ietvaros visi ir aicināti apmeklēt interneta vietni karjerasdienas.lv, lai atrastu sev interesējošo informāciju un piedalītos tiešsaistes sarunās ar darba devējiem,” aicina “CV-Online Latvia” mārketinga un komunikācijas vadītāja Krista Roziņa.

Pasākuma laikā būs iespēja tiešsaistē sazināties ar gandrīz 60 darba devējiem no visas Baltijas – uzdot sev interesējošus jautājumus un saņemt atbildes un ieteikumus, iegūt ātru un visaptverošu pārskatu par aktuālajiem darba piedāvājumiem, kā arī ērti pieteikties interesējošām vakancēm.

Šajā gadā “Virtuālajās karjeras dienās” būs iespēja apmeklēt ne tikai SIA “Runway” reģionālo stendu, bet arī vairāk iepazīties ar tādiem darba devējiem kā “IKEA”, AS “Swedbank” (TOP darba devējs 2016 finanšu sektorā), SIA “MSC SH”, SIA “Euro Live Technologies”, SIA “Transcom WorldWide Latvia”, SIA “Solvay Business Services Latvia”, AS “Latvenergo” (TOP darba devējs 2016, TOP darba devējs 2016 ražošanas sektorā), VAS “Starptautiskā lidosta “Rīga””, SIA “Orkla Confectionery & Snacks Latvija”, SIA “X Infotech”, SIA “Kronus”, SIA “Autentica”, SIA “Chocolette Confectionary”, AS ”Delfi”, “Iespējamā misija”, Latvijas Universitāte Karjeras centrs un citus.

CV-Online ir 1996. gadā Igaunijā dibināts interneta personāla atlases uzņēmums, kurš Latvijā un Lietuvā darbību uzsācis 1999. gadā. Pateicoties plašajam pakalpojumu klāstam darba devējiem un darba ņēmējiem, augsta līmeņa klientu servisam, inovācijām nozarē, augstajai zīmola popularitātei un uzticamībai, kā arī profesionālajai komandai, CV-Online ir attīstījies par vadošo interneta personāla atlases pakalpojumu sniedzēju Baltijas valstīs. CV-Online Latvia galvenais biznesa virziens ir CV.lv - karjeras portāls speciālistiem un vadītājiem.

Kopš 2012. gada CV-Online pieder Alma Media OYJ – vienam no vadošajiem Somijas mediju koncerniem. 2014.gadā Alma Media kopā ar pasaules vadošo interneta personāla atlases pakalpojumu sniedzēju Monster Worldwide izveidoja kopuzņēmumu Alma Career, kas pārvalda CV-Online un interneta personāla atlases uzņēmumus citās Eiropas valstīs.

Virtuālās karjeras dienas

Pievienots 25/10/2017