Pārlekt uz galveno saturu

Aicina pieteikties Interreg Baltijas jūras reģiona programmas 2014.-2020.gadam projektu platformu konkursā

Attēla autors: No LLU arhīva

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija aicina pieteikties Interreg Baltijas jūras reģiona programmas 2014.-2020.gadam projektu platformu konkursā, kas atvērts līdz 2018.gada 28.februārim.

Projektu platformu var veidot vismaz divi projekti, kas finansēti no Eiropas Savienības Strukturālo un investīciju fondu mērķa “Eiropas teritoriālā sadarbība” Interreg Baltijas jūras reģiona programmas 2014.-2020.gadam un vismaz viens projekts, kas finansēts no citām Eiropas Savienības fondu programmām šādos tematiskajos virzienos: Inovāciju spējas (viedā specializācija),  Efektīva dabas resursu pārvaldība (tīri ūdeņi, zila izaugsme), Ilgtspējīgs transports (transporta veidu sadarbspēja, drošība jūrā, videi draudzīga kuģošana).

Projekta partnerībā jāiesaistās vismaz trīs partnera iestādēm no trīs dažādām programmas dalībvalstīm. Vienam no partneriem jāuzņemas Vadošā partnera loma, pārējie partnerībā iesaistītie piedalās kā projekta partneri.

Kopējais platformas finansējums var būt līdz 1 MEUR. Plānots, ka konkursā tiks finansētas 4-6 projektu platformas. Projektu platformu īstenošanas ilgums līdz 36 mēnešiem.

Projektu platformu Vadošajiem partneriem nepieciešams veikt obligātās konsultācijas ar programmas Vadošo iestādi/Kopīgo sekretariātu par projekta platformas ideju, lai saņemtu piekļuvi projekta pieteikuma ievietošanai elektroniskajā sistēmā.

Vairāk informācija par projektu platformu konkursu, projekta idejas veidlapa un citi dokumenti: http://www.interreg-baltic.eu/apply-for-funds/project-platform-calls/secondcallforapplications.html.

Kontaktinformācija LLU:

Silva Vītola

LLU Zinātnes un projektu attīstības centra

Projektu vadītāja 

e-pasts: silva.vitola@llu.lv

Tālr.: 63005693

Pievienots 10/12/2017