Pārlekt uz galveno saturu

Pagarināta pieteikšanās Jelgavas pilsētas Domes balvas konkursam

Attēla autors: No LLU arhīva

Līdz 28. maijam jaunie zinātnieki, kuri veikuši Jelgavas un Zemgales reģiona attīstības zinātniskos pētījumus, aicināti pieteikties Jelgavas pilsētas Domes izsludinātajā balvas konkursā. Tā izveidota, lai veicinātu Jelgavas pilsētas un Zemgales reģiona attīstību, atbalstīt zinātniskās izstrādnes un jaunatnes interesi par zinātni. 

Balva tiek piešķirta vienam jaunajam doktoram vai maģistratam, kuri konkursa pieteikuma iesniegšanas brīdī nav vecāki par 35 (trīsdesmit pieciem) gadiem un zinātnieka pētījums sekmē uzņēmējdarbības idejas īstenošanu, sniedz ieguldījumu Jelgavas pilsētas vai Zemgales reģiona lauku attīstības zinātniskajos pētījumos, kas veicina lauku attīstību, to modernizāciju un uzņēmējdarbību laukos.

Detalizētu konkursam iesniedzamo dokumentu sarakstu lūgums skatīt šeit.

Balvas vērtību nosaka Jelgavas pilsētas Dome.

Balva izveidota sadarbībā ar LLU, Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmiju (LLMZA) un Jelgavas pilsētas Domi.

Konkursa nolikums

Balvas pretendentiem līdz 2018. gada 28. maijam jāiesniedz pieteikums LLU Zinātnes un projektu attīstības centrā, 189.telpā, Lielā ielā 2, Jelgavā, LV-3001, tālrunis  uzziņai: 63005685.

Pievienots 17/05/2018