Pārlekt uz galveno saturu

Solvitas Kalniņas promocijas darba aizstāvēšana

Sākas

Promocijas darba tēma: "Latvijā audzētu graudaugu piemērotība pilngraudu makaronu ražošanai".

Promocijas darba aizstāvēšana: 14. jūnijā, plkst. 10.00, LLU Pārtikas zinātnes nozares promocijas padomes atklātajā sēdē Jelgavā, Rīgas ielā 22, Pārtikas Tehnoloģijas fakultātē, 216. auditorijā.

Promocijas darba zinātniskā vadītāja: Prof., Dr.sc.ing. Tatjana Ķince.

Promocijas darba izstrāde līdzfinansēta no:

  • valsts pētījumu programmas "Vietējo resursu (zemes dzīļu, meža, pārtikas un transporta) ilgtspējīga izmantošana − jauni produkti un tehnoloģijas (NatRes)" (2010.–2013.) projekta Nr. 3. "Vietējo lauksaimniecības resursu ilgtspējīga izmantošana paaugstinātas uzturvērtības pārtikas produktu izstrādei (PĀRTIKA)";
  • valsts pētījumu programmas "Lauksaimniecības resursi ilgtspējīgai kvalitatīvas un veselīgas pārtikas rasošanai Latvijā (AgroBioRes)" (2014.–2017.) projekta Nr. 4 "Vietējo lauksaimniecības resursu ilgtspējīga izmantošana kvalitatīvu un veselīgu pārtikas produktu izstrādei (PĀRTIKA)".

Promocijas darba kopsavilkums.

Pievienots 13/05/2017
Portāla administrators