Pārlekt uz galveno saturu

Izstāde “Lauksaimniecības tehnika. Lauku sēta. Meža tehnika. 2016” Rāmavā

No 6.-9. oktobrim Izstāžu kompleksā Rāmava notiks 25. starptautiskā izstāde “Lauksaimniecības tehnika. Lauku sēta. Meža tehnika. 2016”, ko organizē SIA “A.M.L.” sadarbībā ar Latvijas Republikas Zemkopības ministriju un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru. Izstādē piedalīsies arī Latvijas Lauksaimniecības universitāte, kuras pārstāvji sizstādes stendā stāstīs par jaunumiem studijās un zinātnē, kā arī vadīs semināru 7. oktobrī.

Izstādes mērķis ir veicināt reģionu attīstību, nodrošinot pieredzes apmaiņu un popularizējot lauksaimniecību un ar to saistītās jomas, kā arī veicinot aizvien efektīvāku saimniekošanu Latvijas laukos un mežos.

Izstāde 25. reizi pulcēs lauksaimniecības, mežkopības un komunālās saimniecības nozaru interesentus un ekspertus. Turpat 250 izstādes dalībnieku piedāvās nozaru novitātes, labākos risinājumus un piedāvājumus. Vienkopus būs iespējams apskatīt jaunākos tehnikas un tehnoloģiju piedāvājumus lauksaimniecībā un mežsaimniecībā, kā arī iepazīties ar iespējām un risinājumiem lauku celtniecībā, vides veidošanā un labiekārtošanā izstādes sadaļā “LAUKU SĒTA”.

Transporta nodrošinājuma jomā pirmo reizi izstādē būs apskatāmas kravas automašīnas gan meža, gan lauksaimniecības produkcijas transportēšanai.

Plašāka būs arī izstādes sadaļa “MEŽA TEHNIKA”, kurā uzņēmumi piedāvās gan mežistrādes tehniku, gan arī efektīvu mazo dārza un meža kopšanas tehniku.

Izstādes ietvaros norisināsies informatīvi semināri un diskusijas ar nozaru pārstāvjiem, kurās par aktuāliem jautājumiem stāstīs Latvijas Lauksaimniecības universitātes, Lauku atbalsta dienesta, Zemnieku Saeimas, Sertifikācijas un testēšanas centra, kā arī citu organizāciju eksperti.

Aicinām iepazīties ar Lauksaimniecības tehnikas ražotāju un tirgotāju asociācijas jaunumiem un apmeklēt kokgāzēju sacensības, kuras pirmo reizi Rāmavā notiks 7. un 8.oktobrī.

Pirts zona piedāvās izzināt pirts gudrības un 8.oktobrī vērot pirtnieku meistarības skati. Aicinām nogaršot un iegādāties lauku labumus mājražotāju tirdziņā un patīkami pavadīt laiku pozitīvā atmosfērā.

Plašāka informācijanotikumu, semināru un diskusiju plānā.

Izstādes atklāšana: 6.oktobrī plkst. 11:00.

 

No 6. līdz 9. oktobrim visi ceļi ved uz Rāmavu!

Izstādes darba laiks Ce-Se 10-17, Sv 10-15.

Uz tikšanos!

 

Papildus informācija:

Guntis Pētersons

Projektu vadītājs          

+ 371 67 600 409

www.aml-ramava.lv

Pievienots 30/09/2016