Pārlekt uz galveno saturu

Lepojamies! TF Enerģētikas institūta profesoram Genādijam Moskvinam - starptautiska atzinība

Par izciliem sasniegumiem zinātnē un tehnikā, izgudrotājdarbībā un inovācijā, kā arī par sasniegumiem zinātnisko kadru un augsti kvalificētu speciālistu sagatavošanā Eiropas zinātnes un rūpniecības asociācija, Krievijas dabas zinātņu akadēmija, Starptautiskā zinātnieku, pasniedzēju un speciālistu asociācija apbalvojusi LLU Tehniskās fakultātes (TF) Enerģētikas institūta profesoru, Dr.hab.sc.ing. Genādiju Moskvinu  ar Goda Ordeni, piešķirot nopelniem bagātā zinātnes un tehnikas darbinieka Goda nosaukumu.

Nopelniem bagātā zinātnes un tehnikas darbinieka Goda nosaukumu piešķir zinātniekiem ar habilitēta doktora zinātnisko grādu, pasniedzējiem un speciālistiem par izciliem darbiem, rakstiem, atklājumiem, patentiem un izgudrojumiem, par zinātnes sasniegumu popularizēšanu un inovāciju, kā arī par zinātnisko kadru un augsti kvalificēto speciālistu sagatavošanu.

Jāpiebilst, ka profesors G. Moskvins jau iepriekš ir augsti novērtēts starptautiskajā vidē, jo 2014. gadā viņš saņēma Eiropas zinātnes un rūpniecības asociācijas Wilhelm Leibniz Zelta medaļu un Lielbritānijas, Vācijas un Krievijas zinātņu akadēmiju nomināciju - Alfrēda Nobela Zelta medaļu par izciliem sasniegumiem izgudrotājdarbībā un inovācijā.

Genādijs Moskvins

Pievienots 29/01/2017