Pārlekt uz galveno saturu

Sportiskie studenti aicināti pieteikties “5 bumbu turnīram”

Attēla autors: No LLU arhīva

Līdz 24. februārim visiem LLU studējošajiem sporta entuziastiem ir iespēja pieteikties "5 bumbu turnīram" piecos dažādos sporta veidos – basketbolā, volejbolā, florbolā, telpu futbolā un galda tenisā. Sporta sacensības norisināsies no 1. marta, katru trešdienas vakaru.

Komandas sastāvu veido LLU studenti, neatkarīgi no katra pārstāvētās fakultātes. Lai startētu sacensībās, komandā ir nepieciešami desmit sportisti (minimālais skaits – astoņi). Sastāvu turnīra gaitā mainīt vai papildināt nedrīkst (pieļaujams izņēmums, ja komandas dalībnieks turnīrs gaitā guvis savainojumu) un sastāvā jābūt vismaz pieciem vīriešiem un trīs sievietēm.

Komandas izvēlas spēcīgākos dalībniekus katrā sporta veidā un piesaka:

  • volejbolā: 5 vīrieši + 3 sievietes (laukumā: 4+2);
  • basketbolā (spēle uz vienu grozu): 3 vīrieši + 2 sievietes (laukumā 2+1);
  • florbolā: 4 vīrieši + 3 sievietes (laukumā 3+2);
  • futbolā: 5 vīrieši + 2 sievietes (laukumā 4+1);
  • galda tenisā: 2 vīrieši + 2 sievietes (vienspēles, dubultspēles).

Līdz 2017. gada 24. februārim, komandas pieteikums jānosūta uz e-pasta adresi: mlindenbaums@inbox.lv, Pieteikumā obligāti jānorāda: dalībnieku vārds un uzvārds, fakultāte, kurā katrs students studē, kā arī komandas nosaukums. Turnīra rīkotāji patur iespēju cenzēt vai pārveidot komandas nosaukumu, ja to atzīst par nepiemērotu.

Uzmanību! Pieteikumu skaits ir ierobežots, tiklīdz būs pieteikušās 12 komandas, pieteikumu saņemšana tiks apturēta. Tas tāpēc, lai katru sporta veidu turnīra ietvaros būtu iespējams izspēlēt vienā sacensību vakarā.

Godalgoto vietu ieguvēji tiks sveikti LLU sportistu gada noslēguma pasākumā 2017. gada 19. aprīlī.

"5 bumbu turnīru" nolikums pieejamams šeit.

Pievienots 16/02/2017