Pārlekt uz galveno saturu

Vidusskolēni aicināti uz LLU Jauno zemes ierīkotāju un mērnieku skolu

24. martā jau trešo gadu durvis vērs Jauno zemes ierīkotāju un mērnieku skola, kas ir izzinošs, izglītojoši izklaidējošs pasākums 10. – 12. klašu skolēniem. Piedalīties ir aicināts katrs skolēns, kurš jūt interesi par zemes izmatošanu, teritorijas projektēšanu un plānošanu, nekustamo īpašumu un tā vērtēšanu, mērniecības pamatiem, mērniecības instrumentiem, kartēm un to izgatavošanu, kurš vēlas zināt vairāk. Turklāt Jauno zemes ierīkotāju un mērnieku skola ir laba iespēja iepazīties ar līdzīgi domājošajiem, skatīt vaigā ļaudis, kas studē zemes ierīcību un mērniecību, un iegūt informāciju par studijām un pētniecību no pirmajām personām.

Jauno zemes ierīkotāju un mērnieku skolas mērķis ir paplašināt skolēnu zināšanas un veidot priekšzināšanas studijām LLU profesionālā bakalaura studiju programmā "Zemes ierīcība un mērniecība".

Turpmākās nodarbības plānotas sestdienās, 25.03., 01.04., 08.04. un 22.04., no plkst. 12:00 - 16:00 Vides un būvzinātņu fakultātē un Jelgavas pils parkā. Nodarbības būs bez maksas.

Katra nodarbība būs veltīta kādai no zemes ierīcības un mērniecības tēmām: zemes izmatošana, teritorijas projektēšana un plānošana, nekustamais īpašums un tā vērtēšana, mērniecības pamati, mērniecības instrumenti, kartes un to izgatavošana.

Katrā no nodarbībām skolēni krāj punktus un labākie pirmo trīs vietu ieguvēji iegūs iespēju studēt budžeta vietās profesionālā bakalaura studiju programmā "Zemes ierīcība un mērniecība".

Ja Tu jau domā par studijām Latvijas Lauksaimniecības universitātē, tad šī Tev ir lieliska iespēja uzzināt vairāk par studijām, nākamajām darba iespējām un iepazīt īpašo Zemes ierīcības un mērniecības specialitātes gaisotni.

Pieteikties Jauno zemes ierīkotāju un mērnieku skolas nodarbībām var, aizpildot pieteikuma formu http://www.vbf.llu.lv/jaunumi-un-pazinojumi?ri=356 līdz šī gada 23. martam un sūtot to uz e-pastu: vivita.baumane@llu.lv

Pirmā tikšanās LLU Atvērto durvju dienu ietvaros Vides un būvzinātņu fakultātes Zemes ierīcības un pārvaldības katedrā, 9.stāvā, Akadēmijas ielā 19.

Kontakti:

Vivita Baumane, Jauno zemes ierīkotāju un mērnieku skolas vadītāja, tālr. 29113347. E-pasts: vivita.baumane@llu.lv

Adrese: LLU Vides un būvzinātņu fakultāte, Zemes pārvaldības un ģeodēzijas katedra, 908. kab., Akadēmijas iela 19, Jelgava, LV-3001.

Pievienots 21/03/2017