Pārlekt uz galveno saturu

VBF un ESAF studenti sāk fakultāšu dienu mēnesi

Ar LLU Vides un būvzinātņu fakultātes (VBF) studējošo Spēļu vakaru 3. aprīļa vakarā tiks dots starts fakultāšu dienu maratonam, kurš jau tradicionāli norisinās visa aprīļa garumā. Pirmajā aprīļa nedēļā savus svētkus svinēs VBF un Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes studējošie, savukārt nākamajās nedēļās svētki turpināsies visās LLU fakultātēs.

Laikā pirms pavasara semestra eksāmeniem, ieskaitēm un diplomdarbu aizstāvēšanām LLU studenti svin piederību savām fakultātēm un nākotnes profesijām, organizējot īpašus fakultāšu dienu pasākumus. Fakultāšu dienas ir īstenie studentu svētki, kuros tiek apliecināta vienotība, kopības izjūta un piederība savai fakultātei un nozarei. Ne viena vien studentu paaudze ir izaugusi ar putru, mehu, mežu un citu dienu svinēšanas tradīcijām, ko absolventi atceras vēl ilgi pēc augstākās izglītības diploma iegūšanas un kas viņiem simbolizē aizraujošo studiju laiku.

VBF šogad piedāvā studentiem piedalīties Spēļu vakarā, fotooerientēšanās, VBF cīņās un Popielā, kurā ar priekšnesumiem solījušies uzstāties ne tikai studenti, bet arī pat daži profesori. Savukārt ESAF studenti aicina visus uz Sporta dienu, Filmu vakaru, fotoorientēšanos, kā arī atraktīvu viens otra iepazīšanas spēli "Būsim pazīstami”.

5. aprīļa vakarā abu fakultāšu studenti tiksies klubā "Jelgavas krekli” uz kopīgu noslēguma ballīti.

Ikviens interesents ir aicināts piedalīties fakultāšu dienu pasākumos un reģistrēties tajās organizētajiem pasākumiem. Aktuālajām norisēm VBF un ESAF dienās ietvaros var sekot līdzi fakultāšu Facebook kontos: @LLUVBF vai @lluesaf.

Nākamajā nedēļā fakultāšu svētku stafetes kociņu pārņems arī pārējo fakultāšu studenti.

Pievienots 03/04/2017