Pārlekt uz galveno saturu

Fakultāšu dienas turpina ITF, VMF, PTF un MF

Aizvadītajā nedēļā fakultāšu dienas nosvinēja Vides un būvzinātņu un Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultāšu studenti, savukārt otrajā aprīļa nedēļā stafetes kociņu tālāk pārņem jau četras fakultātes.

Nedēļas sākumā ITF dienas divu nedēļu garumā sāks Informācijas tehnoloģiju fakultātes studenti, pirmo reizi LLU rīkojot Lasertag sacensības, kas norisināsies Jelgavas pils saliņā 10. aprīļa pievakarē. Savukārt citas ITF dienu aktivitātes plānotas pēc Lieldienām.

Veterinārmedicīnas fakultātes studējošie Vetu dienas aizvadīs nedēļas garumā no 10. – 13. aprīlim, un tajās jau tradicionāli nopietni pasākumi mīsies ar studentiskām un jautrām aktivitātēm. Nedēļās sākumā studenti dosies sakopt VMF mācībspēku atdusas vietas, kas aizgājuši mūžībā, un aicina uz profesionālajiem semināriem par zirgu uzvedību, veterinārārsta lomu piena lopkopībā un USG izmantošanu mazo dzīvnieku praksē.

Turpretim jau 11. aprīlī veti visu fakultāšu studentus aicina uz orientēšanās sacensībām un filmu vakaru un 13. aprīlī uz sporta spēlēm. Studenti īpaši padomājuši par saviem mācībspēkiem, 12. aprīlī organizējot viņiem ekskursiju, tādējādi vecāko kursu studenti šajā dienā aizvietos mācībspēkus un dienu noslēgs ar kopīgu sakopšanas talku fakultātes teritorijā.

Ikviens 13. aprīlī plkst. 22.00 aicināts uz Vetu dienu noslēguma balli kopā ar grupu "Svētdienas piedzīvojumi”. Visu pasākumu programmu skatīt šeit.

Putru dienas norisināsies no 10. līdz 12. aprīlim, kas sāksies ar Pārtikas tehnoloģijas fakultātes studentu gājienu no 2. dienesta viesnīcas līdz fakultātes ēkai, erudīcijas konkursu un dienas noslēgumā – nakts orientēšanos.

Bet 11. aprīlī studenti aicina uz iedvesmojošo lekciju LLU Senāta zālē, orientēšanās sacensībām 2. dienesta viesnīcā un filmu vakaru Vides un būvzinātņu fakultātē, bet 12. aprīlī – koncertu LLU Aulā, garšīgā rekorda uzstādīšanu, mēģinot izgatavot garāko ruleti un ballīti klubā "Jelgavas krekli”. Visu pasākumu programmu skatīt šeit.

Toties Meža fakultātes studenti šogad jau organizējuši Meža balli, un Mežu dienas nolēmuši atzīmēt vien ar konkursu "Mis un Misters Meži”, kas norisināsies 12. aprīlī plkst. 19.00 fakultātes zālē. Toties viņi apņēmušies aktīvi piedalīties citu fakultāšu organizētajās dienās.

Aktuālajām izmaiņām pasākumu programmās lūgums sekot līdzi fakultāšu Facebook vai Instagram kontos.

Pievienots 09/04/2017