Pārlekt uz galveno saturu

Piesakies universitātes Lielisko līgai

20. septembrī plkst. 16.15 LLU Jelgavas pilī uz pirmo tikšanos aicināti studenti, kuri vēlas pievienoties LLU Lielisko līgai, kas ir brīvprātīga radošo un talantīgo studentu kustība un kuras misija ir aktīvi popularizēt un atbalstīt LLU.

Lielisko līgā katru gadu apvienojas aktīvi un komunikabli jaunieši, lai sniegtu atbalstu LLU popularizēšanas pasākumos un informāciju topošajiem studentiem par karjeras iespējām viņu izvēlētajā studiju virzienā.

Universitātes Lielisko līgas komandā ir gan savas fakultātes patrioti, gan sportisti, gan dejotāji, gan stipendiju laureāti, gan maģistranti, gan sarkanā diploma absolventi. Viņu devīze:”Jo vairāk mēs darām, jo vairāk mēs varam izdarīt”.

Iepriekšējo gadu Lielisko līgas dalībnieki saka:

Alina Aminova ( ESAF, 4.kurss) - Darbojoties Lielisko līgā, es esmu ieguvusi jaunus draugus, iespēju pilnveidot sevi, izmēģināt savas spējas, būt tuvāk universitātes vadībai, iegūt jaunus sakarus un iespēju dalīties ar savu pieredzi, mudinot citus iesaistīties un iegūt līdzīgas emocijas.

Ņikita Beluško (MF, 4.kurss) – Pavadot savu brīvo laiku  universitātes Lielisko līgas komandā, ieguvu lielu pieredzi komunikācijas jomā, kā arī iemācījos, kā pareizi prezentēt sevi.

Gusts Indāns ( VMF, 5.kurss) – Lielisko līgā pieteicos tāpēc, ka vēlējos studiju gadus pavadīt aktīvu un radošu jauniešu vidū, kas ir gatavi ar saviem darbiem un idejām uzlabot studiju vidi gan sev, gan pārējiem studentiem. Patīk iesaistīties pasākumu organizēšanā, iepazīties ar jauniem cilvēkiem un nest mūsu universitātes vārdu Latvijā un Eiropā!

 

Jaunie dalībnieki aicināti uz tikšanos 20.09.2017 plkst. 16.15, Jelgavas pilī 181.telpā, būs iespēja iepazīties ar kustības mērķiem, iespējām un uzdot jautājumus iepriekšējo gadu dalībniekiem! Rakstiet, jautājiet, piesakieties, atbalstiet: karjera@llu.lv

 

Pievienots 15/09/2017