Pārlekt uz galveno saturu

LLU SP aicina studentus piedalīties atvērtajā domes sēdē

Attēla autors: No LLU arhīva

Sākoties jaunajam rudens semestrim, Latvijas Lauksaimniecības universitātes Studējošo pašpārvalde (LLU SP) aicina pirmo un vecāko kursu studentus apmeklēt 2017./2018. studija gada LLU SP atvērto domes sēdi, kas norisināsies 11. oktobrī plkst. 17.30 Jelgavas pils 1. kabinetā. 

LLU Studējošo pašpārvalde (LLU SP) ir universitātes studentus pārstāvoša organizācija, kas risina nozīmīgus jautājumus par akadēmisko, sociālo, kultūras un sporta dzīvi, pārstāv un aizstāv studentu viedokli un tiesības LLU, Latvijas Studentu apvienībā, kā arī citās iestādēs un organizācijās nacionālā un starptautiskā līmenī, organizē pasākumus, gūst noderīgu pieredzi, pilnveido savas zināšanas un spējas, kā arī kopā ar citiem studentiem lieliski pavada brīvo laiku.

“Mums, LLU SP, svarīgi ir attīstīt un pilnveidot pašpārvaldes darbību, kā arī uzlabot studiju dzīvi ikvienam studentam. Mums nepieciešams ikdienā daudz vairāk orientēties uz studentiem un viņu vajadzībām, organizējot dažādus informatīvus pasākumus, seminārus un konferences, lai motivētu jauno un vecāko kursu studentus iesaistīties LLU SP un LLU dzīvē. Ikviens students var ietekmēt attīstības procesu un, strādājot kopā, mēs varam sasniegt augstus mērķus un pievarēt jaunus izaicinājumus,” uzsver LLU SP vadītājs Gvido Bērziņš.

Atvērtās domes sēdes laikā tiks diskutēts par pašpārvaldes darbību, tās virzieniem un pasākumiem, kas tiek organizēti LLU studentiem. Interesentiem tiks sniegts ieskats par  līdzšinējiem sasniegumiem un darba rezultātiem, kā arī notiks jaunu plānu un ieceru realizēšana 2017./2018. studiju gadam. 

LLU SP aicina savā pulkā pievienotos jaunos biedrus, kuri gatavi aktīvi iesaistīties un piedalīties pašpārvaldes organizētajos pasākumos. Darbojoties pašpārvaldē, iegūsi uzticamus, radošus, jautrus un atraktīvus draugus visās LLU fakultātēs, pieredzi pasākumu, konferenču, semināru organizēšanā un plānošanā, vērtīgu pieredzi un izaugsmes iespējas, kā arī gandarījumu un novērtējumu par labi paveiktu darbu.

Studentos ir spēks, kopā mēs varam vairāk!

Pievienots 10/10/2017