Pārlekt uz galveno saturu

ESAF aicina apmeklēt absolventu nedēļas lekcijas

Attēla autors: No LLU arhīva

17. un 19. oktobrī Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātē (ESAF) tiek organizētas ESAF absolventu nedēļas vieslekcijas, kā laikā fakultātes absolventi stāstīs, kā no augstskolas auditorijas nokļuvuši darba tirgū un ieguvuši darba vietu.

Jautājums "Vai es pēc studiju beigšanas iegūšu darbu?" nomoka ne tikai skolēnus, kuri domā par profesijas izvēli, bet arī studentus, kuri izvēli izdarījuši un studē kārotajā studiju programmā. Līdz ar to tikšanās ar studiju programmas absolventiem un viņu veiksmes stāsti bieži vien iedvesmo pat vislielākos skeptiķus, kā arī jaunie speciālisti tiek pārliecināti par studiju jēgu un nozīmi karjeras attīstībā.

ESAF tiek realizētas vairākas programmas ekonomikā, vadībzinātnēs un socioloģijā, kas lepojas ar saviem absolventiem un viņu sasniegumiem. Daži no tiem absolventu nedēļas ietvaros viesosies fakultātē, stāstīs par savām darba gaitām un atbildēs uz interesentu jautājumiem. Ikvienam būs iespēja klātienē pārliecināties, ka sociālo un vadības zinātņu absolventi pēc studiju beigšanas spēj veiksmīgi iekļauties darba tirgū, tādējādi laužot sabiedrībā izplatīto stereotipu par viņu nonākšanu bezdarbnieku rindās.

Šogad ar veiksmes stāstiem dalīsies studiju programmu "Ekonomika", "Komercdarbības un uzņēmuma vadība" un "Uzņēmējdarbības vadība" absolventi, kas darbojas valsts, pašvaldību, kā arī privātajā sektorā.

Absolventu nedēļas pasākumi noslēgsies ar biedrības "LLU Ekonomistu klubs" kopsapulci 19. oktobrī plkst. 12.15.

Visas lekcijas notiks Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātē, 212. auditorijā, Svētes ielā 18.

Lekciju programma.

Laipni aicināti visi LLU studenti un citi interesenti!

Pievienots 13/10/2017