Pārlekt uz galveno saturu

LLU sportisti uzrāda augstus sasniegumus peldēšanas sacensībās

Attēla autors: No LLU arhīva

Decembra sākumā, Latvijas Lauksaimniecības universitātes Sporta nama peldbaseinā (Raiņa ielā 1) divu dienu garumā norisinājās Latvijas 28. Universiādes peldēšanas sacensības. Sieviešu konkurencē piedalījās septiņas augstskolas, bet vīriešu konkurencē piedalījās astoņas augstskolas. LLU sportisti augstskolu kopvērtējumā sieviešu konkurencē ieņēma 4. vietu, savukārt vīriešu konkurencē LLU sportisti ierindojās 3. vietā.

Pirmajā sacensību dienā sportisti startēja sekojošās disciplīnās: 50 m brīvais stils, 50 m brass, 100 m tauriņstils, 100 m uz muguras, 100 m komplekss un 4 x 50 m br/st stafete. Sacensību otrajā dienā: 50 m tauriņstils, 50 m uz muguras, 100 m br/st, 100 m brass un 4 x 50 m kombinētā stafete. 

LLU sacensībās pārstāvēja dvīņu brāļi Jevgēnijs un Ilja Boicovi, kuri studē Vides un būvzinātņu fakultātes (VBF) 2. kursā, Aleksis Naumovs no Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes 1. kursa un Ignats Mihailovs no Meža fakultātes 1. kursa.

Indviduālās uzvaras vīriešu konkurencē izdevās izcīnīt 50 m brīvajā stilā, 100 m kompleksā un 100 m brīvajā stilā Jevgēnijam Boicovam, kā arī Iljam Baicovam 100 m tauriņstilā.

Savukārt 2. vietā 4 x 50 m kombinetajā stafetē ierindojās LLU vīriešu komanda, kā sastāvā bija Ignats Mihailovs, Aleksis Naumovs, Iļja un Jevgēnijs Boicovi.

Kā arī godpilno 3. vietu izcīnīja Alekss Naumovs 50 m tauriņstilā un LLU vīriešu komanda, kas startēja 4 x 50 m brīvā stila stafetē, kur komandas sastāvs palika nemainīgs: Ignats Mihailovs, Aleksis Naumovs, Iļja un Jevgēnijs Boicovi.

Detalizēti sacensību rezultāti aplūkojami šeit.

Sacensības organizēja Latvijas Lauksaimniecības Universitāte un Latvijas Augstskolu sporta savienība.

 

Pievienots 18/12/2017