Pārlekt uz galveno saturu

Aicina piedalīties pasākumā "Atklāj uzņēmēja DNS"

Attēla autors: No LLU arhīva

26. aprīlī plkst. 10.00 norisināsies Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes organizēts pasākums „Atklāj uzņēmēja DNS”. Pasākumā aicinām piedalīties 12. klašu skolēnus, studentus un ikvienu interesentu, kurš vēlas uzzināt, kas tad īsti ir uzņēmēja DNS.

"Kā Biznesa Eņģelis, gandrīz katru dienu man lūdz sniegt atsauksmi par jaunu produktu vai mājaslapu, lai nodrošinātu atsauksmi par tā iespējamiem panākumiem. Šobrīd Es nespēju atcerēties, kad pēdējo reizi kāds uzņēmējs ir lūdzis novērtēt personīgo potenciālu, neskatoties uz faktu, ka lielāka daļa investoru norādīs, ka viņi investē vairāk personā nekā produktā. Tas ir cilvēks, kurš vada veiksmīgu uzņēmumu," tā Ilggadējs Startup mentors, blogers, autors, tehnoloģiju profesionāls un investors Eņģelis Martin Zwiling.

Ilggadēji pētījumi un vairāk nekā 1000 uzņēmēji ļāvuši atklāt  Būvētāju, Oportūnistu, Speciālistu un Inovātoru – 4 Uzņēmēja DNS gēnus.

Pasākums ir bezmaksas un vietu skaits ierobežots, tādēļ aicinām  iepazīties ar darba kārtību un interesentiem reģistrēties jau laicīgi.

Šogad ceļojums tiks atklāt sadarbībā  veiksmīgiem uzņēmējiem un Valsts institūciju pārstāvjiem.

Pasākuma organizatori saka lielu paldies visiem atbalstītājiem, kuri šogad palīdz uzsākt šo ceļojumu.

Plakāts


 

 

Pievienots 13/04/2018