Pārlekt uz galveno saturu

LLU labāko sportistu apbalvošanas pasākums

Attēla autors: No LLU arhīva

17. aprīlī Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Sporta centrā norisinājās svinīgā apbalvošanas ceremonija, kā laikā tika sveikti gan LLU labākie sportisti, gan LLU fakultāšu sporta kuratori, kuri visa gada garumā komplektējuši komandas, motivējuši savu fakultāšu studentus piedalīties sporta pasākumos, kā arī atgādinājuši par pašu svarīgāko – sacensību datumu un sākuma laiku.

“Sports tāpat kā mūzika sakārto cilvēku domāšanu, iekšējo pasauli un spēju orientēties uz noteikto mērķi. LLU lepojas ar studentu panākumiem, neatlaidību un mērķtiecību, jo mūsu universitātes sportisti nes LLU vārdu ne tikai Latvijas mērogā, bet visas pasaules,” atklājot apbalvošanas ceremoniju, atzīst LLU studiju prorektors Aigars Laizāns.

Šogad kā labākie sporta kuratori tika apbalvoti – Kristīne Stendzeniece no Vides un būvzinātņu fakultātes (VBF), Ingus Ivanovs no Meža fakultātes (MF), Kristīne Sipāne un Mārcis Janvārs no Tehniskās fakultātes (TF), Mārtiņš Štāls no Lauksaimniecības fakultātes (LF), Anastasija Maļinovska un Aksels Indrijaitis no Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes (ESAF), Krista Rudēvica no Veterinārmedicīnas fakultātes (VMF), Sabīne Anna Zīverte no Pārtikas tehnoloģijas fakultātes (PTF), kā arī Artūrs Astramovičs no Informāciju tehnoloģiju fakultātes (ITF).

Šogad LLU Sporta centrs bija sarūpējuši individuālo balvu nominācijā “Gada treneris,” ko saņēma Aldis Trukšāns, kurš ir LLU futbola izlases treneris, kā arī ar savu komandu Latvijas augstskolu universiādē izcīnīja 2. vietu, bet Jelgavas pilsētas atklātajā čempionātā LLU futbola izlase kopvērtējumā izcīnīja 1. vietu. Savukārt nominācijā “Sabiedriskā darba veicējs” balvu saņēma LF students Emīls Censonis, kurš brīvprātīgi vadīja florbola sacensības LLU Universiādes ietvaros, kā arī iesaistījās sacensību tiesāšanā vairākos sporta veidos "5 bumbu turnīrā".

Par uzvarētājiem “5 bumbu turnīrā” šogad kļuva komanda "Mums garšo ēst,” kurai uzvaru nodrošināja Elvita Prokofjeva, Alīna Rozenvalde no ESAF,  Katrīna Mierkalne, Rūdis Šnēbergs, Ernests Salcevičs, Mārtiņš Veidemanis,  Kārlis Kampāns,  Rūdolfs Zīverts,  Kārlis Žikovs un  Mārcis Šnēbergs no MF. Godpilno otro vietu turnīrā ieguva komanda ar nosaukumu “Ņiprie,” kā sastāva bija Alise Mažeika no ESAF un Niks Siliņš, Niklāvs Vingris, Mareks Stančiks, Kaspars Mežnieks, Elvis Baumanis, Hugo Vītiņš, Melānija Jaksteviča, Evija Spalva, Evija Rudzīte no VBF. Savukārt trešajā vietā ierindojās komanda “Titāniks”. Komandu lielākoties pārstāvēja LLU VBF studenti - Kristīne Stendzeniece, Zane Krūmiņa, Armands Lauva, Toms Lebedeks, Lauris Gailums, Elvis Teremko, Undīne Vektere, Ritvars Šastakovičs, Roberts Puriņš, kā arī Kristaps Liepa no LF.

Savukārt LLU 27. Universiādē vīriešu konkurencē ar trešo uzvaru pēdējo piecu gadu laikā uzvaras laurus plūca MF sportisti. Savukārt otrajā vietā ierindojās VBF censoņi, bet godpilno trešo vietu izcīnīja pērnā gada uzvarētāji – TF studenti. Šogad dāmu konkurencē pirmajā vietā ierindojās VMF, otro vietā  izcīnīja VBF, bet godalgoto trijnieku noslēdza ESAF studentes.

Pievienots 18/04/2018