Pārlekt uz galveno saturu

Jelgavas korporācijas aicina LLU pirmkursniekus piedalīties foto orientēšanās pasākumā

Attēla autors: No LLU arhīva

Jelgavas studentu korporācijas "Ventonia" un "Fratrenitas Imantica," un studenšu korporācija "Varavīksne" aicina LLU pirmkursniekus piedalīties foto orientēšanās pasākumā, kas norisināsies 25. septembrī no plkst. 17.00 Latvijas Lauksaumniecības universitātes (LLU) 1. telpā.

Aicināti piedalīties visu fakultāšu pirmkursnieki, no fakultātes izveidojot vienu komandu, katrā komandā jābūt pieciem pirmkursniekiem.

Foto orientēšanās pasākuma uzvarētāji tiks paziņoti un galvenā ceļojošā balva tiks pasniegta Azemitologa svētkos. Bet pasākuma dienā vienai no komandām par labiem rezultātiem tiks pasniegta specbalva.

Nenokavē pieteikšanos un piedalies lieliskā pasākumā! Pieteikumus sūtīt pa e-pastu: akselsindrijaitis@gmail.com (tālr.: +371 27737358), pieteikumā norādot fakultāti, visu komandas dalībnieku vārdus, uzvārdus, e-pasta adreses, kā arī komandas kapteini un viņa telefona numuru.

Pēc sacensībām visi aicināti uzkavēties organizatoru mājā Kungu ielā 8 uz pasākuma neformālo daļu, kur būs iepazīt Jelgavas studentu korporāciju un studenšu korporāciju darbības principus, vīziju, pienākumus un tradīcijas.

Pasākuma nolikums

Pievienots 21/09/2018