Pārlekt uz galveno saturu

Kļūsti par brīvprātīgo Tokijas 2020. gada Olimpiskajās spēlēs

Attēla autors: No LLU arhīva

14. novembrī plkst. 17.30 Sabiedrības integrācijas pārvaldē (Skolotāju ielā 8. Jelgavā) noritēs tikšanās ar Latvijas Sporta brīvprātīgo līgas iniciatoru Mareku Matisonu, kurš informēs klātesošos gan par olimpisko spēles norisi, gan par sagatavošanas darbiem.

Starptautisku mērogu pasākumu sarīkošana nav iedomājama bez brīvprātīgo iesaistīšanās, līdz ar to arī olimpisko spēļu ietvaros, kas norisināsies 2020. gadā Tokijā, aicināti  brīvprātīgo pulkam pievienoties ikvienu interesentu, kurš vēlas izdzīvot nebijušas emocijas un vēlas būt pasaules lielākā notikuma epicentrā. 

Šajā tikšanās reizē Mareks dalīsies iespaidos un pieredzē par iepriekšējām Olimpiskajām spēlēm, kurās viņš piedalījās kā brīvprātīgais. Mareks Matisons klātesošos informēs par aktualitātēm, sniegs padomus un iepazīstinās ar galvenajām lietām, kā arī atbildēs uz svarīgāko jautājumu: "Kā es varu kļūt par brīvprātīgo darbu veicēju 2020. gadā Tokijas Olimpiskajās spēlēs?" Jāpiemin, ka pieteikties kā brīvprātīgie olimpiskajām spēlēm var tikai tie, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu.

Ja esi ieinteresēts un vēlies doties uz Tokiju – tiekamies 14. novembrī Sabiedrības integrācijas pārvaldē!

Sīkāka informācija un pieteikšanās pa tālruni: 63005527.

Pievienots 13/11/2018