Pārlekt uz galveno saturu

Fakultāšu dienas noslēdz ITF, LF un TF studējošie

Pēc Lieldienām fakultāšu dienu aprīļa maratonu turpina Informācijas tehnoloģiju, Lauksaimniecības un Tehniskās fakultātes studējošie. Ar Mehu dienām 22. aprīlī tiks noslēgti šī gada studentu svētki.

18. aprīlī plkst. 12.30 Jelgavas pils Sudraba zālē tiks svinīgi atklātas ITF dienas, kā arī pirmais ITF dienu pasākums – Starptautiskā studentu matemātikas olimpiāde. Tā pulcēs LLU spējīgākos matemātiķus no Latvijas un arī citām valstīm.

Savukārt 19. aprīlī ITF studenti turpinās ar nenopietnākām aktivitātēm un no plkst. 10.00 visiem LLU Aulā būs pieejams videospēļu turnīrs. Turklāt galda spēļu piekritēji varēs sacensties pils 288. auditorijā. Labāko apbalvošana plānota pēcpusdienā plkst. 13.30.

Paralēli ITF studentiem 19. aprīlī Agronomu dienu svinēs LF studenti, kuri aicina uz aktivitātēm sadarbības partnera "Konekesko” teritorijā (Rubeņu ceļš 46a, Jelgava). Lauksaimnieki šo dienu iesāks ar fiziskajām aktivitātēm rīta rosmē plkst. 9.00 un turpinās ar lekciju ciklu "Jaunieši – izaugsmei Latvijas laukos”, kurā par savu darbību stāstīs lauksaimniecības uzņēmēji – LF absolventi.

Pēcpusdienā visi aicināti uz dažādām atraktīvām un pat muzikālām aktivitātēm, kurās būs iespēja sacensties un pārbaudīt gan savu intelektuālo, gan fizisko varēšanu. Agronomu diena noslēgsies tikai nākamās dienas agrā rītā, jo vēlu vakarā plkst. 22.00 uz balli LLU Aulā aicinās grupa "Rūtaini Krekli”. Ballēties aicināti gan LF studenti, gan citi interesenti (ieejas cena EUR 2,00).

Savukārt fakultāšu dienu svinības īpaši skaļi un vērienīgi noslēgs TF studenti Mehu dienās. 20. aprīļa vakarā visi aicināti uz nakts orientēšanos, savukārt jau 21. aprīļa rītā Jelgavu pierībinās tradicionālais mehu gājiens no 5. Dienesta viesnīcas līdz Tehniskajai fakultātei. Savukārt pēcpusdienā jau norisināsies veiklības braucieni un drgareiss. Vakars noslēgsies ar brīvdabas kino.

Savukārt 22. aprīlī visi aicināti uz Rullīti, kur norisināsies dažādi auto konkursi, dodot iespēju sacensties gan skaistumā, gan skaļumā un ātrumā. Detalizēta pasākumu programma pieejama www.mehudienas.lv.

Fakultāšu dienu pasākumos aicināti piedalīties visi interesenti! Aktuālā informācija par aktivitātēm pieejama arī fakultāšu Facebook kontos.

 

Pievienots 17/04/2017