Pārlekt uz galveno saturu

Reģistrēšanās jaunajam studiju semestrim un studiju kursiem no 21. augusta

Attēla autors: No LLU arhīva

No 21. augusta, divu nedēļu garumā, visiem studentiem (izņemot jaunuzņemtajiem) notiek reģistrēšanās jaunajam studiju semestrim un studiju kursiem. Reģistrācija ir pilna un nepilna laika maģistra un pamatstudijās studējošā gribas apliecinājums turpināt studijas nākamajā studiju gadā.

Reģistrēšanās studiju semestrim notiek elektroniski LLU Informatīvajā sistēmā (LLU IS), izmantojot lietotāja vārdu un paroli, (lietotājkontu saņemt vai atjaunot paroli var Jelgavas pils 112. telpā) vai klātienē savas fakultātes dekanātā.

Šogad pirmo reizi LLU Informatīvajā sistēmā pēc reģistrēšanās jaunajam studiju gadam students var reģistrēties arī studiju kursiem, ko šajā semestrī vēlēsies apgūt. Obligātajiem studiju kursiem reģistrācija notiks automātiski, ieejot sadaļā "Reģistrācija kursiem", savukārt ierobežotās izvēles kursiem jāreģistrējas studentam - atverot attiecīgās sadaļas studiju kursus, bet brīvās izvēles studiju kursiem studentu piereģistrēs dekanāta lietvede.

Reģistrēšanās reflektantiem (1. kursa studentiem) notiek, noformējot pieteikumu studijām un parakstot studiju līgumu, kā arī veicot pirmo iemaksu par studijām, ja tāda paredzēta.

Reģistrēšanās jāveic reģistrācijas periodā saskaņā ar studiju gada iedalījumu. Ja visas akadēmiskās saistības ir nokārtotas, reģistrēties var LLU Informatīvajā sistēmā, bet, ja ir akadēmiskie parādi, reģistrēties var tikai savas fakultātes dekanātā, rakstot iesniegumu dekānam. Šos studējošos ar dekāna atļauju semestrim reģistrē lietvedis.

Reģistrēšanās vecāko kursu studentiem.

Par reģistrācijas kārtību studijām.

Pievienots 20/08/2017