Pārlekt uz galveno saturu

Studenti aicināti pieteikties Baltijas Universitātes programmas konkursiem

Attēla autors: No LLU arhīva

Latvijas universitāšu studentiem ir iespējas pieteikties vairākiem konkursiem saistībā ar  ilgtspējīgu attīstību, ko organizē Baltijas Universitātes Programma (BUP).

Līdz 30. septembrim tiek gaidīti pieteikumi konkursam balvai par labāko promocijas darbu, kas demonstrē augstas kvalitātes pētniecību atbalstot ilgtspējīgu attīstību un ir aizstāvēts 2016./2017. akadēmiskajā gadā. Konkursa noteikumi un iesniedzamie dokumenti pieejami šeit.  

Doktorantūras studentu uz ilgtspējīgu attīstību fokusēta starpdisciplināra un starptautiska apmācība reģionālā kontekstā, kas notiks Rogovā, Polijā no 27. novembra līdz 1. decembrim. Pieteikumu iesniegšanas termiņš 18. septembris. Vairāk informācijas pieejama šeit.  

Līdz 31. oktobrim var pieteikties doktorantūras un pēcdoktorantūras pētniecības mobilitātes uz Baltijas jūras reģiona universitātēm grantam. Vairāk informācijas pieejama šeit.

Sākoties jaunajam 2017./2018. akadēmiskajam gadam, BUP nacionālā centra pienākumus pārņems LU ĢZZF profesors Māris Kļaviņš. Pateicos visiem kolēģiem no dažādām Latvijas augstskolām, ar ko man bija iespēja sadarboties BUP daudzveidīgo pasākumu ietvaros un novēlu turpmāku lielisku sadarbību un jaunus kontaktus ilgtspējas jomā.

Pievienots 29/08/2017