Pārlekt uz galveno saturu

LLU 27. Universiāde vīriešu konkurencē noslēdzas ar MF uzvaru

Attēla autors: No LLU arhīva

Ar Meža fakultātes (MF) trešo uzvaru pēdējo piecu gadu laikā noslēgusies LLU 27. Universiāde vīru konkurencē. Kā liecina LLU Universiādes nolikums, vienai fakultātei pie ceļojošā kausa tiekot trīskārt, to ļauts paturēt mūžīgā glabāšanā. Meži to paveikuši vakar telpu futbola sacensībās, iegūstot nepieciešamo punktu skaitu, lai nostiprinātu savu pārsvaru pār Vides un būvzinātņu fakultāti (VBF), kuriem šogad otrā vieta. Interesanti, ka pirms nedēļas dāmu konkurencē līdzīgs panākums izdevās Veterinārmedicīnas fakultātes (VMF) studentēm, kurām trešā uzvara pēdējo četru gadu laikā.

Noslēdzošā vieta godalgoto trijniekā šoreiz pērnā gada kopvērtējuma uzvarētājiem Tehniskajai fakultātei (TF), kuri, pateicoties uzvarai telpu futbolā, apsteidza Lauksaimniecības fakultāti (LF), atstājot to pjedestāla pakājē. Ar ļoti stabilu sniegumu šogad izcēlās Informācijas tehnoloģiju fakultāte (ITF), kurai Universiādes laikā izdevās iegūt piekto vietu piecās sacensībās pēc kārtas,  tāpēc likumsakarīgs iznākums arī kopvērtējumā – pārliecinoši piektie.

Sestā lielākā punktu summa 2017./2018. studiju gada LLU Universiādē Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātei (ESAF). Vietu zemāk Pārtikas tehnoloģijas fakultāte (PTF) ar vienādu punktu summu kā ESAF, bet, pateicoties uzvarai šaušanā, ekonomistiem vietu sadalījumā priekšroka. Tabulu arī šosezon noslēdz VMF studenti, bet vetu dalība jau četros sacensību veidos ir solis uz priekšu un nākotnē sola lielākus panākumus arī vīru konkurencē.

LLU 27. Universiādes kopvērtējumu aplūkot iespējams šeit. 

Pievienots 12/04/2018