Pārlekt uz galveno saturu

VBF studenti sniedz atbalstu “Dāvida dzirnavas” labiekārtošanā

Attēla autors: No LLU arhīva

11. maijā LLU Vides un būvzinātņu fakultātes (VBF) studenti sadarbībā ar Lauksaimniecības fakultātes (LF) mācībspēkiem piedalījās sakopšanas darbos LLU mācību un prakšu bāzē “Dāvida dzirnavas,” kas ir LLU īpašumā esoša mācību bāze Vaives pagasta Cēsu novadā, kurā studenti vasaras periodā veic praksi studiju kursu ietvaros.

Lauksaimniecības fakultātes studenti un mācībspēki izsaka vislielāko pateicību Vides un būvzinātņu fakultātes 2. kursa būvniecības specialitātes studentiem: Artūram Budreikam, Kristapam Gargurnam, Jānim Gargurnam, Mārim Dzenītim, Ralfam Rātam, Artūram Dembovskim, Valdim Bronzovam, Ritvaram Šastakovičam, Kristenam Kuļevskim, Ilzei Buceniecei, Nikam Tenisonam, Emīlam Kivleniekam, Kristam Krūmiņam, Ingusam Geidem, Raivo Putenim, Armandam Lauvam, Tomam Lebedekam, Jānim Kronbergam, Laurim Gailumam, Reinim Edgaram Krūškopam un Dāvim Ozolniekam. Esam no sirds pateicīgi par Jūsu atbalstu, centīgo un nesavtīgo talkošanu – mēs ar jums lepojamies!

Jāpiebilst, ka teritorijā vērojami arī unikāli augšņu tipi, kas nav atrodami visā Latvijā, līdz ar to studenti gūst padziļinātu priekšstatu ne tikai par augsnes izpētes metodiku, bet arī dažādiem augšņu veidiem.

Pievienots 16/05/2018