Pārlekt uz galveno saturu

Zināmi nodarbību saraksti rudens semestrim

No 20. augusta LLU portālā un Informācijas sistēmā (LLU IS) pieejami nodarbību saraksti rudens semestrim pamatstudiju un augstākā līmeņa studiju studentiem. Jaunais semestris sāksies pirmdien, 3. septembrī, kas ir pirmā nodarbību diena 2. – 6. kursu studentiem, bet 1. kursu studenti 3. septembrī piedalās Imatrikulācijas svinīgajā aktā Jelgavas pils pagalmā un nodarbības sāks apmeklēt otrdien, 4. septembrī.

Visi studējošie ar savu nodarbību grafiku var iepazīties publiski pieejamajā saitē https://lais.llu.lv/luis/LS2018r.html.

Turklāt tie studenti, kuri LLU IS ir reģistrējušies jaunajam semestrim un arī apgūstamajiem studiju kursiem, nodarbību sarakstus var redzēt savā LLU IS kontā.

Jaunie 1. kursu studenti, kuri vēl nav ieguvuši savu LLU IS pieeju, šobrīd nodarbību sarakstus var redzēt tikai publiski pieejamajā saitē.

Svarīga informācija 1. kursu studentiem! LLU IS lietotājkontu var iegūt Jelgavas pils 112. telpā katru darba dienu no plkst. 9.00 līdz 16.00 (pusdienu pārtraukums no plkst. 12.00 līdz 13.00). Saņemtais lietotājkonts, pēc vienreizējās paroles nomaiņas, darbojas arī: e-studiju sistēmā, LLU e-pastā, internetā (arī dienesta viesnīcās), bibliotēkas abonētajās e-grāmatu, e-žurnālu un izmēģinājumu datu bāzēs. Vairāk informācijas meklē šeit.

Pievienots 20/08/2018