Pārlekt uz galveno saturu

Meža fakultātes studenti 28. LLU universiādes čempioni telpu futbolā

Attēla autors: No LLU arhīva

13. februāra vakarā Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) studenti pulcējās LLU Sporta centrā, lai noskaidrotu meistarīgāko komandu telpu futbolā. Šogad par telpu futbola čempioniem tika kronēti Meža fakultātes (MF) futbolisti, kas finālā ar rezultātu 2-1 apspēlēja Vides un būvzinātnes fakultātes (VBF) studentus.

28. LLU universiāde telpu futbolā vīriešiem pulcēja 7 fakultāšu komandas, no kurām meistarīgākā izrādījās MF vienība. Meža fakultātes puišiem turnīra sākums padevās ne visai veiksmīgi, jo pirmajās divās apakšgrupas spēlēs tika nospēlēts bezvārtu neizšķirts pret VBF un Tehniskas fakultātes (TF) komandām. Tikai pārliecinošā uzvara ar rezultātu 9-0 pret Informācijas tehnoloģijas fakultātes (ITF) studentiem ļāva iekļūt MF pusfinālā.

Pusfinālā MF vienība tikās ar Lauksaimniecības fakultātes (LF) puišiem. LF savā apakšgrupā izcīnīja pirmo vietu, uzvarot Veterinārmedicīnas fakultāti (VMF) 3-2 un nospēlējot neizšķirti 1-1 Pārtikas tehnoloģijas fakultātes (PTF) pārstāvjiem. Pusfināls izvērtās ļoti saspringts, jo MF tikai pēc spēļu sitienu sērijā ar rezultātu 2-1 pieveica LF. Otrā pusfinālā meistarīgāki izrādījās VBF studenti, kuri ar vienu vārtu pārsvaru (2-1) pārspēja PTF vienību.

Finālā MF komanda uzvarēja VBF vienību ar rezultātu 2-1 un izcīnīja 28. universiādes zelta medaļas. Savukārt bronza medaļas tika LF studentiem, kas ar tādu pašu rezultātu 2-1 izrādījās meistarīgāki pār PTF. Spēlē par 5.vietu uzvaru izcīnīja pagājušā gada čempioni TF, kas pārspēja VMF vienību.  7.vietā ierindojās ITF pārstāvji. Par turnīra vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Rūdis Šnēbergs (MF), kurš saņēma veicināšanas balvu no LLU Sporta centra.

Pievienots 15/02/2019