Pārlekt uz galveno saturu

Pārtikas tehnoloģijas fakultāte aicina piedalīties Viesmīlības vasaras skolā tiešsaistē

Attēla autors: No LLU arhīva

LLU Pārtikas tehnoloģijas fakultāte (PTF) jau vairākus gadus organizē Viesmīlības vasaras skolu, lai iepazīstinātu jauniešus ar viesmīlības nozari un izzinātu tās lielākos noslēpumus. Arī šis gads nebūs izņēmums, tādējādi jaunieši vecumā no 15 līdz 25 gadiem aicināti pieteikt savu dalību pasākumam, kas norisināsies no 7. līdz 11. jūnijam LLU e-studiju platformā. Ar savām zināšanām un prasmēm dalīsies fakultātes Uztura katedras pārstāvji un profesionālā bakalaura studiju programmas "Ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbība" īstenošanā iesaistītie mācībspēki, kā arī studenti.

"Šis gads viesmīlības jomā Latvijā un pasaulē ir citādāks nekā mums ierasts. Mēs esam pārliecināti, ka tā spēj strauji pielāgoties jomas izvirzītajām prasībām, bet pašlaik tai ir nepieciešamas izmaiņas. Viesmīlības pakalpojumi vienmēr ir plaši izmantoti, tādējādi arī tagad mūsdienu sabiedrība daudz vairāk tos novērtē un saprot tās būtisko lomu ikviena dzīvē," atklāj Viesmīlības vasaras skolas kuratore Gita Krūmiņa – Zemture.

Viesmīlības vasaras skolas laikā dalībniekiem būs iespēja piedalīties lekcijās, semināros un virtuālās meistarklasēs saistībā ar dažādām viesmīlības tēmām, kā, piemēram, izzināt citādas viesmīlības aspektus un gastronomiskā tūrisma noslēpumus, uzzināt par ētikas un etiķetes iezīmēm mūsdienās, noskaidrot, kas ir kvalitatīvs viesmīlības produkts, "izgaršot" latvietību viesmīlībā, kā arī apskatīt vēl citas aktuālas ar jomu saistītas tēmas. Tāpat skolas dalībnieki varēs doties virtuālā tūrē un ieskatīties Pārtikas tehnoloģijas fakultātē, viesoties dažos Latvijas viesmīlības uzņēmumos, kā arī iepazīties ar Latvijas Lauksaimniecības studiju procesu un studentisko dzīvi. 

2. Viesmīlības vasaras skola būs atvērta no 7. līdz 11. jūnijam, katru darba dienu no plkst. 10.00 līdz plkst. 13.00 LLU e-studiju platformā. Aicinām interesentus reģistrēties līdz 1. jūnijam,  izmantojot šo saiti. Dati tiks izmantoti tikai saziņai par semināra norisi.

2. Viesmīlības vasaras skolas programma

Jautājumu un neskaidrību gadījumā lūgums sazināties ar Gitu Krūmiņu-Zemturi e-pastā: gita.krumina@llu.lv.

Viesmīlības vasaras skolas dalībai netiek piesaistīts dalībnieku līdzfinansējums.

Afiša

Fotogrāfijai ir ilustratīva nozīme

Pievienots 24/05/2021