Pārlekt uz galveno saturu

Lauksaimniecības un ražošanas ēku projekti SIA "Vimbas MF"

Attēla autors: No LLU arhīva

PRODUKTS

SIA “Vimbas MF” piedāvā būt vērtīgam sadarbības partnerim lauksaimniecības - ražošanas ēku projektēšanas jomā - konsultācijas tehnoloģiskā procesa nodrošināšanai, tehniska projekta sagatavošana, kā arī konsultācijas dažāda veida lauksaimniecības ēku un kompleksu projektēšana sadarbībā ar LLU būvniecības jomas macībspēkiem un speciālistiem.

IDEJA

LLU Lauku inženieru fakultātes būvniecības specialitātes viens no specifiskajiem studiju virzieniem ir lauksaimniecības ēku projektēšana, kur studenti profesionālu macībspēku vadībā, kursa projektu un diplomprojektu ietvaros izstrādā lauksaimniecības ēku projektus.

SADARBĪBA

Uzņēmuma SIA “Vimbas MF” vadītājs ir LLU Lauku inženieru fakultātes būvniecības specialitātes absolvents un arī fakultātes lektors Martiņš Fībigs, kurš jau bakalaura un maģistra darbā pētīja lauksaimniecības ēku mikroklimatu un apkārtējās vides iedarbību uz to. Sadarbībā ar LLU Lauku inženieru fakultātes macībspēkiem tiek izstrādāti lauksaimniecības ēku projekti, kas ir specifisks un līdz ar to maz piedāvāts pakalpojums Latvijā, sākot ar nelielām mēslu krātuvēm un beidzot ar 3000 govju kompleksiem. Uzņēmums ir izstrādājis arī vairākus skiču projektus Austrumu valsīm.

REZULTATS

Uzņēmuma SIA “Vimbas MF” vadītājs Martiņš Fībigs ir nominēts 2014. gadā, kā gada inženieris, prezentējot savus realizētos objektus lauksaimniecības ēku joma.

Pievienots 22/12/2016