Pārlekt uz galveno saturu

Latvijas Zinātnes padome izsludina 2019. gada fundamentālo un lietišķo pētījumu projektu konkursu

Attēla autors: No LLU arhīva

Latvijas Zinātnes padome, pamatojoties uz Latvijas Republikas Ministru kabineta 2017. gada 12. decembra noteikumu Nr. 725 "Fundamentālo un lietišķo pētījumu projektu izvērtēšana un finansējuma administrēšana" 9. punktu, izsludina 2019. gada fundamentālo un lietišķo pētījumu projektu konkursu.

Fundamentālo un lietišķo pētījumu projektu mērķis ir radīt jaunas zināšanas un tehnoloģiskās atziņas visās zinātņu nozarēs. Konkursā var piedalīties Latvijas Republikas zinātniskās institūcijas, kas reģistrētas Zinātnisko institūciju reģistrā.

Kopējais konkursam pieejamais finansējums ir 9 479 699 euro.

Projektu iesniegumu iesniegšanas termiņš ir 2019.  gada 19. augusts. Projektu iesniegumi iesniedzami Nacionālajā zinātniskās darbības informācijas sistēmā (turpmāk - informācijas sistēma) (https://sciencelatvia.lv, informācijas sistēma būs pieejama ar 10. jūniju).

Piekļuvi var pieteikt aizpildot pieteikuma veidlapu par NZDIS piekļuves tiesībām (sk. pielikumā). Tā ir jāiesniedz parakstītā veidā pils 189.kabinetā, galvenai speciālistei Ingai Birkavai.

Latvijas Zinātnes padomes "2019. gada fundamentālo un lietišķo pētījumu projektu konkursa nolikums" un tā pielikumi pieejami [šeit]:

Projekta iesnieguma A, aizpildāma informācijas sistēmā.

Projekta iesnieguma B, C, D, E, F daļu veidlapas:

1. Projekta iesnieguma B daļa "Projekta apraksts" latviski angliski

2. Projekta iesnieguma C daļa "Curriculum Vitae" latviski angliski

3. Projekta iesnieguma D daļa "Projekta iesniedzēja apliecinājums" "Projekta iesniedzēja apliecinājums"

4. Projekta iesnieguma E daļa "Sadarbības partnera apliecinājums" "Sadarbības partnera apliecinājums"

5. Projekta iesnieguma F daļa "Finanšu apgrozījuma pārskata veidlapa" "Finanšu apgrozījuma pārskata veidlapa

Informējam, ka projektu iesniedzējiem tiks nodrošināti semināri, par ko Latvijas Zinātnes padome informēs tuvākajā laikā.

Kontaktpersona: Zinātnes un projektu attīstības centra projektu vadītāja Tatjana Lejava, pils189.kabinets, t.63005685, ip.143.

Nepieciešamības gadījumā pēc papildus informācijas var vērsties Latvijas Zinātnes padomē (Rīgā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 14, tel. 67228421, e-pasts: lzp@lzp.gov.lv  ).

Pievienots 03/06/2019