Pārlekt uz galveno saturu

Septembrī turpinās uzņemšana LLU nepilna laika studijās

Attēla autors: No LLU arhīva

Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU) līdz septembra beigām turpinās uzņemšana LLU nepilna laika bakalaura un maģistra studiju programmās, kurās vēl nav sākušās studijas.

Pieteikšanās studijām nav iespējama visās LLU īstenotajās studiju programmās, bet tikai tajās, kurās vēl nav sākušās lekcijas. Pēdējo iespēju, kas beidzas dažādās septembra dienās, aicināti izmantot studētgribētāji, kuri izlēmuši studēt pamatstudiju programmās "Lauksaimniecības inženierzinātne," "Lietišķā enerģētika," "Mašīnu projektēšana un ražošana," "Tehniskais eksperts," "Vide un ūdenssaimniecība," 1. un 2. līmenis "Būvniecība" (līdz 9. septembrim), "Ekonomika," "Komercdarbība un uzņēmumu vadība," "Komerczinības" (līdz 20. septembrim), "Profesionālās izglītības skolotājs," "Mežinženieris," "Kokapstrāde" (līdz 23. septembrim) un "Lauksaimniecība"(līdz 30. septembrim). Savukārt augstākā līmeņa studiju programmā "Darba aizsardzība un drošība" var pieteikties līdz 16. septembrim.

Pieteikšanās notiek fakultātēs, kuras īsteno minētās studiju programmas. Detalizēta informācija iegūstama šeit.

Uzņemšana turpinās arī doktora studiju programmās vakantajās valsts finansētās studiju vietās un maksas studiju vietās. Par vakantajām studiju vietām lūgums interesēties LLU Studiju centrā (tālr. 63005703). Detalizēta informācija par pieteikšanos doktora studijās meklējama šeit.

 

Pievienots 02/09/2019