Pārlekt uz galveno saturu

Baltijas MSCA pēcdoktorantūras stipendijas iedvesmas diena

Sākas
Beidzas

Latvijas, Lietuvas un Igaunijas Nacionālie kontaktpunkti 15. septembrī no plkst. 15.00 līdz plkst. 16.50 aicina uz tiešsaistes Baltijas iedvesmas dienu par Marijas Sklodovskas Kirī aktivitāšu (MSCA) pēcdoktorantūras stipendiju (PF). Pasākums notiks izmantojot platformu ClickMeeting.

Pēcdoktorantūras stipendijas (PF) sniedz iespēju pētniekiem īstenot mobilitātes projektus Eiropā un ārpus tās. Turklāt ERA stipendijas tiks saskaņotas ar MSCA pēcdoktorantūras stipendiju projektu konkursiem un tiks piešķirtas pretendentiem, kuri dodas uz dalības paplašināšanās valstīm (EU 13, Grieķija, Portugāle) ar papildu finansējuma iespēju, ja viņi nav saņēmuši finansējumu regulārajā MSCA PF projektu konkursā. Šī pasākuma mērķis ir iedrošināt un iedvesmot pētniekus pieteikties MSCA pēcdoktorantūras stipendijām. Iedvesmas diena ir paredzēta pētniekiem, kuri ir ieinteresēti īstenot savas  stipendijas Baltijas valstīs, kā arī pētniekiem no Baltijas valstīm un diasporas, kuri vēlētos pieteiktos MSCA pēcdoktorantūras stipendijām jebkur pasaulē. Dalībnieki uzzinās par MSCA individuālo stipendiju (stipendijas nosaukums programmā Apvārsnis 2020) stipendiātu, vadītāju un vērtētāju pieredzi, kā efektīvi un veiksmīgi sagatavot priekšlikumus un kādiem aspektiem jāpievērš uzmanība.

Pasākumā uzstāsies MSCA stipendiāti: Dr.Kristaps Kļaviņš no Latvijas, Dr.Evelyn Uuemaa no Igaunijas un Dr Simonas Juzėnas no Lietuvas. Stipendiātu vadītāji prof., Jānis Ločs no Latvijas, prof. Linas Mažutis un Dr. Urtė Neniškytė no Lietuvas un pieteikumu vērtētāja Dr. Siret Talve no Igaunijas.

Pasākums notiks tiešsaistē. Reģistrētie dalībnieki saiti uz tiešsaistes pasākumu saņems uz reģistrācijas veidlapā norādīto e -pasta adresi. Pasākums notiks angļu valodā un tiks ierakstīts.

Vietu skaits ierobežots. Lūdzam reģistrēties TIKAI tos, kuri faktiski apmeklēs pasākumu. Ieraksts būs publiski pieejams tiem, kuri pasākuma dienā nevar apmeklēt tiešsaistes pasākumu.

Reģistrācijas termiņš:13. septembris plkst. 17.00

Pasākuma programma pieejama, izmantojot šo saiti.

 

Pievienots 02/09/2021
Portāla administrators