Pārlekt uz galveno saturu

Pieteikšanās vebināram "Ūdens kustas, ūdeni kustina"

Sākas
Beidzas
Vieta
Tiešsaistē

22. martā tiek atzīmēta Pasaules ūdens diena, kurā Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte Jelgavā aicina vidusskolēnus, tehnikumu audzēkņus un skolotājus piedalīties izzinošā tiešsaistes vebinārā "Ūdens kustas, ūdeni kustina". Divu stundu garumā būs iespēja būt lieciniekiem dažādiem ar ūdeni saistītiem eksperimentiem, ieklausīties nezināmos faktos par ūdens dabu un noslēgumā pārbaudīt savas zināšanas īpašā viktorīnā. Aktivitāte visiem pieejama bezmaksas.

Vebinārā “Ūdens kustas, ūdeni kustina” kopīgi ar universitātes vides inženieriem no Vides un ūdenssaimniecības katedras meklēsim atbildes uz jautājumiem "Kur plūst ūdens?", "Vai ūdens var plūst uz augšu?", "Kas liek ūdenim kustēties?", "Kur turēt, lai noturētu?", "Kā palielināt ūdens caurplūdi?", "Kas ietekmē ūdens plūsmu?" un citiem.

12. klašu skolēni un pēdējā kursa tehnikumu audzēkņi, kuri piedalīsies Ūdens dienas viktorīnā un uzrādīs vislabākos rezultātus, iegūs tiesības studēt valsts finansētās studiju vietās profesionālā bakalaura studiju programmā "Vide un ūdenssaimniecība".

Pieteikšanās tiešsaistes vebināram līdz 20. martam e-pastā: linda.grinberga@lbtu.lv. Jautājumu gadījumā lūgums zvanīt pa tālr. 29677858.

Vairāk informācijas LBTU mājaslapā, izmantojot šo saiti.

Pievienots 06/03/2023
Portāla administrators