Pārlekt uz galveno saturu

Profesionālās svešvalodas nodarbinātības veicināšanai (LSP for employability) (ERASP10)

Erasmus+
LSP for employability
Projekta numurs
2019-1-PL01-KA203-065751
Struktūrvienības kods
ERASP10
Iestādes loma projektā
Projekta partneris
Sadarbības partneri
WSB University in Toruń (Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu) (Polija), ULB LANGUES (Universite Libre de Bruxelles) (Beļģija)
Projekta uzsākšanas datums
Projekta beigu datums
Projekta mērķis

veicināt studentu iespējas veiksmīgi integrēties darba tirgū, izstrādājot teorētiskajās atziņās pamatotus un atbilstošus profesionālās angļu valodas mācību materiālus e-studiju vidē, kas balstīti uz darba devēju rekomendācijām un starpkultūru kompetences pilnveidošanas aspektiem.

Plānotās aktivitātes un rezultāti

Projektā katram partnerim paredzēts izstrādāt, aprobēt un ieviest e-studiju kursu, kas sastāv no video materiāla, audio podkāsta un teksta lasīšanai, uzdevumiem, glosārija, kā arī skolotāja rokasgrāmatu. E-studiju kurss paredzēts universitātes studentiem, kuriem ir B2/B2+ angļu valodas līmenis, audio un video materiālus papildinās poļu, latviešu un franču subtitri.

E-studiju kursa sagatavošanas procesā katras dalībvalstu universitātes projekta dalībnieki organizē apmācību kursu tiešsaistē par: pasniedzēju digitālo prasmju pilnveidošanu, starpkultūru kompetences aspektu nozīmi, prasmēm un kompetencēm, kas aktuālas universitāšu absolventiem darba tirgu 21. gadsimtā. Projekta sākuma posmā notiek darba devēju aptauja un tiek izstrādātas rekomendācijas profesionālās svešvalodas pasniedzējiem par prasmēm un kompetencēm, kas veicinātu studentu integrēšanos darba tirgū.

Projektā tiks izveidots mācību materiāls e-studijās, kas būs papildinājums esošajiem profesionālās angļu / citu svešvalodu studiju kursiem un aktualizēs prasmes un kompetences nepieciešamas darba tirgū 21.gadsimtā, kā arī būs atbilstošs “digitālās paaudzes” studējošiem.

Projekta mājas lapa: https://lsp4employability.wsb.torun.pl/

Projekta budžets

LLU piešķirtais finansējums ir 22 310,00 €

Projekta vadītājs
Inese Ozola
Projekta iestāde
LLU
Pievienots 24/03/2021