Ražošanas tehnoloģijas izstāde mini galetēm un čipsiem
Veicamie uzdevumi:
-
Receptūras izstrāde – mini galetēm no rīsiem ar dažādu veidu garšām;
-
Receptūras izstrāde – rīsu, lēcu, kartupeļu čipsiem ar dažādu veidu garšām;
-
Ražošanas tehnoloģijas izstrāde - mini galetēm un čipsiem;
-
Derīgumu termiņu noteikšana - mini galetēm un čipsiem;
-
Prototipu izstrāde – mini galetēm un čipsiem;
Veicamo uzdevumu detalizēts apraksts:
Ražošanas tehnoloģijas izstrāde:
-
ekstruderī optimālā ekstrudēšanas spiediena un karstuma attiecību noteikšana un izejmateriāla dozēšana;
-
eļļas uzkarsēšanas un vienmērīgas uzklāšanas proporcijas attiecība pret produktu;
-
organisko sulu koncentrāta nepieciešamā uzkarsēšana un izmidzināšana attiecībā pret produktu;
-
garšvielu dozēšanas attiecība pret produktu. Garšvielu kaisīšanas intensitāte un vienmērīga uzklāšana produktam;
-
garšvielu-maisītājmucas griešanās ātruma un sagāzuma noteikšana;
-
žāvēšanas iekārtas temperatūras žāvēšanas ilguma noteikšana.
-
izejmateriālā pielāgošana ražošanas tehnoloģijai
-
produkta sensorais novērtējums un fizikāli – ķīmisko parametru analīze.
izstrādāto produktu mikrobioloģisko analīžu veikšana.
Iepakošana un uzglabāšana:
-
iepakojuma materiāla un veida noteikšana;
-
produktu derīguma termiņa noteikšana.
-
produkta sensorais novērtējums un fizikāli – ķīmisko parametru analīze, uzglabāšanas laikā.
-
izstrādāto produktu mikrobioloģisko analīžu veikšana
Projekta kopējās izmaksas: 35588.23 EUR
Ar vaučeri apmaksājami 24999.99 EUR