Pārlekt uz galveno saturu

Rūpnieciskie pētījumi, kuru ietvaros tiks īstenota Raclette siera analoga “Madonas uguns siers” tehnoloģijas izstrāde un tās piemērošana ražošanai, sasniedzot šim sieram raksturīgās sensorās īpašības

Projekta numurs
VP-L-2020/75
Struktūrvienības kods
TEPV98
Sadarbības partneri
SIA "MADONAS UGUNS SIERS"
Projekta uzsākšanas datums
Projekta beigu datums
Plānotās aktivitātes un rezultāti
  1. Plānotās aktivitātes:

    1.  Piemērotu ieraugu atlase, noskaidrojot to ietekmi uz siera sensorām īpašībām;

    2. Risinājumi rauga darbības veicināšanai siera virsmā, rauga aktivitāte, ietekme uz siera sagatavošanu pasniegšanai;

    3. Nogatavināšanas laika precizēšana ražošanas optimizācijas nolūkos;

    4. “Madonas uguns siers” tehnoloģijas izstrāde.

Rūpniecisko pētījumu plānotais rezultāts:

  1. 1.izstrādāta siera ražošanas tehnoloģija;

  2. 2.aprobēta tehnoloģija ražošanas apstākļos;

  3. 3.izstrādāts prototips – siera viena partija.

 

Projekta budžets

Projekta kopējā summa: 6050.00 EUR

Ar vaučeri apmaksājami 5000.00 EUR

Projekta vadītājs
Inga Ciproviča
Pievienots 11/01/2021