Rūpnieciskie pētījumi, kuru ietvaros tiks īstenota Raclette siera analoga “Madonas uguns siers” tehnoloģijas izstrāde un tās piemērošana ražošanai, sasniedzot šim sieram raksturīgās sensorās īpašības
Projekta numurs
VP-L-2020/75
Struktūrvienības kods
TEPV98
Sadarbības partneri
SIA "MADONAS UGUNS SIERS"
Projekta uzsākšanas datums
Projekta beigu datums
Plānotās aktivitātes un rezultāti
-
Plānotās aktivitātes:
-
Piemērotu ieraugu atlase, noskaidrojot to ietekmi uz siera sensorām īpašībām;
-
Risinājumi rauga darbības veicināšanai siera virsmā, rauga aktivitāte, ietekme uz siera sagatavošanu pasniegšanai;
-
Nogatavināšanas laika precizēšana ražošanas optimizācijas nolūkos;
-
“Madonas uguns siers” tehnoloģijas izstrāde.
-
Rūpniecisko pētījumu plānotais rezultāts:
-
1.izstrādāta siera ražošanas tehnoloģija;
-
2.aprobēta tehnoloģija ražošanas apstākļos;
-
3.izstrādāts prototips – siera viena partija.
Projekta budžets
Projekta kopējā summa: 6050.00 EUR
Ar vaučeri apmaksājami 5000.00 EUR
Projekta vadītājs
Inga Ciproviča