Pārlekt uz galveno saturu

Izstrādāt gaļas masas produkta receptūru un tās ražošanas tehnoloģiju no termiski apstrādātas sasmalcinātas gaļas atlikumiem, kuri radušies gaļas apstrādes procesā. Vaučers Nr. VP-V-2021/67

Projekta numurs
VP-V-2021/67
Struktūrvienības kods
TEPV127
Sadarbības partneri
SIA "VALRITO"
Projekta uzsākšanas datums
Projekta beigu datums
Projekta mērķis

Izstrādāt gaļas masas produkta receptūru un tās ražošanas tehnoloģiju no termiski apstrādātas sasmalcinātas gaļas atlikumiem, kuri radušies gaļas apstrādes procesā, tādējādi veicinot bezatlikuma tehnoloģija ieviešanu un panākot cilvēka uzturā lietojamu produktu.

Plānotās aktivitātes un rezultāti
  1. Veikt produkta receptūras un tehnoloģijas izstrādi:
    1. masas sagatavošanas veids;
    2. optimālie apstrādes veidi (laiks, temperatūra, mitruma režīms utt.);
    3. masas termiskās apstrādes optimālie parametri;
    4. gala produkta sensorais novērtējums un fizikāli ķīmisko parametru analīze;
    5. produktu mikrobioloģisko analīžu veikšana.
  2. Nodrošināt produkta ilgāku uzglabāšanas termiņu un nemainīgu produkta kvalitāti:
    1. produkta derīguma termiņa noteikšana;
    2. produkta sensorais novērtējums un fizikāli ķīmisko parametru analīze;
    3. produkta mikrobioloģisko analīžu veikšana.
Projekta budžets

Projekta kopējā summa: 6050.00 EUR

Ar vaučeri apmaksājami 5000.00 EUR

Projekta vadītājs
Sanita Sazonova
Projekta iestāde
LLU
Pievienots 30/08/2021