Pārlekt uz galveno saturu

LLU sveic skolotājus, dāvinot iedvesmojošu semināru

8. oktobrī LLU rektore Irina Pilvere un universitātes vadība sveica Jelgavas un Ozolnieku novada pedagogus Skolotāju dienas svētkos, aicinot Jelgavas pils Sudraba zālē piedalīties radošā un iedvesmojošā seminārā “Darbs nav zaķis: kā aizskriet tālāk, skrienot lēnāk”, ko vadīja LLU lektore Evija Caune.

Skolotājus uzrunāja arī LLU Starptautiskās sadarbības centra vadītājs Voldemārs Bariss, norādot, ka ar šo semināru tiek iedibināta jauna tradīcija skolotājiem svētkos neformālā un draudzīgā atmosfērā tikties arī ar augstākās izglītības pedagogiem. Viņš arī rosināja Jelgavas izglītības telpu skolu pedagogiem un LLU mācībspēkiem vēl ciešāk veidot kopā, lai šeit iegūstamā izglītība būtu konkurētspējīga ne tikai Latvijas, bet arī Baltijas izglītības telpā.

Universitātes sadarbības ar apkārtējo novadu skolām un jauniešu intereses par studijām LLU sekmēšanai izstrādāts arī jauns piedāvājums – izzinošas un izglītojošas aktivitātes skolēnu grupām, kuru laikā tiek piedāvātas ekskursijas pa fakultātēm un to laboratorijām, iepazīstot dažādas zinātņu nozares un profesijas.

Ar piedāvājumu skolēnu grupām var iepazīties šeit

Pievienots 27/11/2015