Pārlekt uz galveno saturu

Atjaunota Senāta sēžu zāle Jelgavas pilī

11. novembrī LLU Senāta pārstāvji tikās ikmēneša sēdē atjaunotajā Senāta telpā – Jelgavas pils 278. kabinetā, kurā veikti remonta un labiekārtošanas darbi.

Remontdarbu laikā rudens mēnešos telpā nomainīts amfiteātris, logi, radiatori un aizkari, veikts kosmētiskais remonts, uzstādītas jaunas mēbeles un elektroniskais aprīkojums.

„Šobrīd Senāta telpa ir atguvusi savu spožumu. Īpaši priecājos par modernizēto elektronisko aprīkojumu, kas turpmāk palīdzēs senatoriem izteikt savu viedokli un nodrošinās sēžu raitu norisi. Turklāt sakārtotā Senāta telpa ir apliecinājums tam, ka esam uz pareizā ceļa. Tā pa maziem solīšiem, secīgi sakārtosim telpas Jelgavas pilī, kā arī turpināsim rūpēties par visiem LLU īpašumiem. Esmu priecīgs, ka remontdarbi veikti tieši šajā vietā, bet tāpat būtu apmierināts par katru atjaunotu LLU telpu vai īpašumu,” stāsta Senāta priekšsēdētājs Imants Liepa.

Remontdarbi veikti, pateicoties Zemkopības ministrijas atbalstam.

LLU Senāts ir LLU personāla koleģiāla vadības un lēmējinstitūcija, kas, saskaņā ar LLU Satversmi, apstiprina kārtību un noteikumus, kuri regulē visas augstskolas darbības sfēras. Tajā ir 57 senatori, kuri pārstāv gan akadēmisko personālu, gan studējošos.

Pievienots 04/12/2015