Pārlekt uz galveno saturu

Balsojam par VMF projektu konkursā "Labiedarbi.lv"!

LLU Veterinārmedicīnas fakultāte (VMF) piedalās konkursā „Labiedarbi.lv”, lai iegūtu finansējumu 2986 EUR vērtībā savam projektam „Grāmatas LLU veterinārārstiem”. Tā ietvaros notiek sabiedrības balsojums, kurā īpaši aicināti piedalīties visi LLU studenti un darbinieki.

„Labiedarbi.lv” ir nebanku kredītdevēja SMScredit.lv labdarības iniciatīva, kurā šobrīd piedalās VMF iesniegtais projekts „Grāmatas LLU veterinārārstiem”. Konkursa organizatori finansiāli atbalstīs projektu, ja turpmāko 2 mēnešu laikā sabiedrības balsojumā tas iegūs 20 000 balsu. Balsot var ikviens katru dienu līdz pat akcijas noslēgumam, apmeklējot http://labiedarbi.lv/lv/projekts/gramatas-llu-veterinararstiem un balsošanā izmantojot savu sociālo tīklu kontus un bezmaksas īsziņu sūtīšanu!

Kā projekta pieteikumā raksta tā iesniedzēja Larisa Miļina, LLU VMF ir vienīgā augstskola Latvijā, kas sagatavo dzīvnieku ārstus - veterinārārstus. Pašlaik gan studenti, gan pasniedzēji izjūt jaunas nepieciešamās literatūras trūkumu. Mūsdienīgas mācību grāmatas ir dārgas, tās maksā no 100 līdz 300 EUR eksemplārā. Ņemot vērā to, ka veterinārmedicīnas literatūru lasa vairāku paaudžu studenti un veterinārārsti, lasītavā veidojas rindas pēc konkrētas grāmatas, jo tās pieejamība ir ierobežota.

Projekta realizācija, kurā plānots iegādāties VMF lasītavai jaunas grāmatas 2986 EUR vērtībā, dos būtisku pienesumu veterinārmedicīnas studentu studiju kvalitātes uzlabošanā un būs nozīmīgs ieguldījums topošo veterinārārstu izglītībā daudzus turpmākos gadus.

Darīsim labu darbu katru dienu un atbalstīsim VMF iniciatīvu!

Pievienots 04/12/2015