Pārlekt uz galveno saturu

SIA „ITERA” stipendijas saņēmuši 4 LIF studenti

Attēla autors: No LLU arhīva

LLU Lauku inženieru fakultātes (LIF) ainavu arhitektūras un plānošanas studiju programmas studenti jau 16 gadus var pretendēt uz  SIA “ITERA" un RTU Attīstības fonda stipendijām.

Katru gadu četri labākie studenti saņem šo atbalstu, iesniedzot savus darbus un izturot komisijās vērtējumu.  Šogad komisijai uz vērtēšanu bija iesniegti 18 ainavu arhitektūras un plānošanas studiju programmas studentu darbi.

Izskatot iesniegtos stipendiju pieteikumus un balstoties uz žūrijas komisijas vērtējumu, šogad SIA "ITERA" atbalsta stipendijas ieguvušie divi ainavu arhitektūras un plānošanas pamatstudiju programmas studenti – Mārtiņš Rūtenbergs (4. kursa students) un  Lolita Hercoga (5.kursa studente), ka arī divi pirmā kursa maģistrantūras studenti – Anna Katlapa un Artūrs Mengots.

Savus konkursa darbus studenti kopā ar RTU arhitektūras studentiem prezentēja SIA "ITERA" un "Rīgas Tehniskās universitātes attīstības fonda" pārstāvjiem svinīga sēdē, kas notika 11. novembrī Rīgā. Studentu darbi izcilas ar radošo pieeju un aktuālām tēmām, risinot gan publikas ārtelpas jautājumus, gan degradēto teritoriju attīstības iespējas, gan izglītībai nepieciešamas infrastruktūras attīstību.

Ar klusuma brīdi pieminēja šīs balvas dibinātāju profesoru Imantu Meirovicu, kas vairākus gadus uzņemas rūpes par mūsu studentu atbalstu un sadarbību ar SIA "ITERA". LIF dekāne Dr.arch. Daiga Zigmunde un pasniedzēji augsti novērtē SIA " ITERA" ilggadējo atbalstu un izteikto atzinību.

Informāciju sagatavoja Natalija Ņitavska.

Pievienots 04/12/2015