Pārlekt uz galveno saturu

Ziemassvētku kausu 2015 ieguvušas LLU volejbolistu izlases

Decembra otrajā pusē LLU volejbola sieviešu un vīriešu izlases piedalījās Rīgas domes turnīrā "Ziemassvētkus kauss 2015" un treneres Marinas Cīrules vadībā ieguva godalgotās 1. vietas.

Sieviešu izlase šo izcilo panākumu atkārtoja jau trešo gadu, un 9 komandu konkurencē izcīnīja zelta medaļas. Finālā tikās ar Latvijas Universitātes meitenēm, kur sīvā cīņā, setu attiecībā 2:1 (21:16; 17:21; 15:12), bija pārāka LLU izlase.

Sieviešu izlases komandā spēlēja: Kristīne Dzierkale (ESAF), Annija Rēdele (ESAF), Rūta Paužole (PTF), Aīda Vanaga (VMF), Laura Strupa (LIF) un bijušās LLU studentes - Dita Lagzdkalne, Sandra Selga, Mārīte Šketika, kā arī viesspēlētāja Krista Jansone (pozīcijā - cēlājs). Par komandas labāko spēlētāju tika atzīta Dita Lagzdkalne.

Savukārt LLU vīriešu izlase piedalījās pirmo gadu un arī turnīru noslēdza ar zelta medaļām 20 komandu konkurencē. Apakšgrupu spēlēs zaudēja komandai "Viadukts", bet, atkārtoti tiekoties finālā ar šo komandu, LLU puiši bija pārāki, kur setu attiecībā 2:0 (21:16; 21:17) izcīnīja uzvaru.

Vīriešu izlases komandā spēlēja: Mārcis Kreičmanis (LIF), Kārlis Krauze (LIF), Andris Složa (LIF), Raivo Dabiņš (TF) un bijušie LLU studenti - Māris Točs, Jānis Stalidzāns, Normunds Aģis, Jānis Gabranovs, Aigars Eglītis, Lauris Svars un Artis Danieks. Par komandas labāko spēlētāju tika atzīts Raivo Dabiņš.

Turnīrs norisinājās 2 dienas: 19. decembrī notika apakšgrupu spēles un 20. decembrī tika izspēlēti fināli. To organizēja Rīgas domes izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar Entuziastu volejbola līgu.

Pievienots 04/01/2016