Pārlekt uz galveno saturu

Izlaidumā sveikti ESAF ziemas absolventi

Attēla autors: Irina Deičmane

29. janvārī LLU Aulā izlaidumā tika sveikti 29 Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes (ESAF) jaunie absolventi.

2015./2016. studiju gada rudens semestrī gala pārbaudījumus studijās kārtoja maģistra studiju programmu „Ekonomika”, „Projektu vadība”, „Sabiedrības pārvalde” un „Uzņēmējdarbības vadība” maģistranti, kā arī 1.līmeņa studiju programmā „Komerczinības” studējošie.

Izlaidumā diplomus no rektores Irinas Pilveres saņēma 29 jaunie speciālisti:

  • Akadēmiskā maģistra studiju programmas "Ekonomika" absolventi Gita Ungere un Romāns Garders;
  • Profesionālā maģistra studiju programmas "Projektu vadība" absolventi Baiba Bērziņa, Laura Griestiņa, Iveta Reimane un Ivo Pāvils Rozenbergs;
  • Profesionālā maģistra studiju programmas "Sabiedrības pārvalde" absolventes Evita Scepuļonoka, Ilze Trušinska un Ilona Solovjova;
  • Profesionālā maģistra studiju programmas "Uzņēmēdarbības vadība" absolventi Andris Bērziņš, Miks Brūšnieks, Annija Rēdele un Mārtiņš Vītols;
  • 1.līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmas „Komerczinības” absolventi Jānis Bērzs, Linda Brunava, Ineta Gierkena, Evita Guščenko, Emīls Justaments, Ivonna Kļava, Māris Kuļezņovs, Gita Leivalde, Imants Murauskis, Sergejs Nemņaševs, Liene Plivna, Valērijs Proškins, Saiva Rāga, Kristīne Roga, Mareks Sidjukins un Anna Vaļecka.

“Izlaidums ir atskaites punkts par padarīto, un šodien iegūtais diploms ir kā apliecinājums jūsu varēšanai un gribēšanai,” uzrunājot klātesošos teica ESAF dekāne Andra Zvirbule. Absolventiem viņa vēlēja ieklausīties sociologa Pētera Birkerta darba filozofijas atziņās: būt saprātīgiem darbiniekiem un visu mūžu mācīties, nebārstīties ar mācībām, kur tās nevajag, nesist vēju ar dūri un būt ekonomiskiem, kā arī katru darbu sākt īstajā laikā un neskriet gaisā, kamēr spārni vēl nav izauguši.

Laba vēlējumus izlaidumā teica arī studiju programmu direktori, kas kā labāko noslēguma darbu autorus minēja Ilzi Trušinsku, Baibu Bērziņu, Lieni Plivnu un Valēriju Proškinu. Savukārt rektore I. Pilvere aicināja absolventus vienmēr atcerēties savu Alma mater un sirdsiltumu, ko absolventi saņēmuši universitātē, vairot tālāk un ar savu enerģiju sniegt nozīmīgu pienesumu Latvijas tautsaimniecībai.

Ar ESAF izlaidumu tika noslēgta LLU ziemas izlaidumu sērija. Nākamie absolventi savus diplomus saņems šī gada jūnijā.

Pievienots 19/02/2016