Pārlekt uz galveno saturu

Jau sestdien deju koncerts "Polka pilī"

LLU tautas deju ansamblis «Kalve» kopā ar draugiem 20. februārī pulksten 17 aicina uz tradicionālo sadraudzības koncertu «Polka pilī». Šoreiz tas veltīts Jelgavai kā Latvijas Jauniešu galvaspilsētas titula ieguvējai.

Aptuveni divu stundu garajā koncertā Jelgavas pilī tiks izdejotas 30 dejas. Kā stāsta «Kalves» mākslinieciskā vadītāja Gunta Skuja, repertuārā būs vairākas dejas no 28. maijā gaidāmajiem tautas deju ansambļu svētkiem Cēsīs, tādējādi skatītājiem būs lieliska iespēja jau pirms šo dejotājiem nozīmīgo svētku norises redzēt un novērtēt daļu priekšnesumu, no kuriem tiks veidots uzvedums, kas tiks izdejots vien Cēsīs. Vēl repertuārā būs latviešu tautas deju zelta fonda, kā arī jaunas, vēl neredzētas dejas.

Koncertā Jelgavas pilī kopīgā koncertprogrammā vienosies tautas deju ansambļi «Kalve», «Ačkups», «Diždancis», «Ogre», «Vektors», tautas deju kolektīvs «Banga», jauniešu deju kolektīvs «Austris», vidējās paaudzes deju kolektīvi «Kalve Zelta smiltis» un «Mārupieši».

Tradicionāli pirms koncerta dejotāji sacentīsies sporta spēlēs. Šogad to tēma ir «Kad cirks kļūst par realitāti...». Deju kolektīviem paredzētas sportiskas aktivitātes, kas saistītas ar galda spēli «Cirks».

Koncerta biļetes cena - EUR 1.

Pievienots 19/02/2016