Pārlekt uz galveno saturu

LLU Atvērtajās durvīs skolēni izrāda lielu interesi par studijām Meža fakultātē

Kā jau ierasts, pavasarī LLU rīko Atvērto durvju dienu, lai iepazīstinātu potenciālos studentus gan ar universitāti, gan studiju programmām, kuras piedāvā LLU. Šogad tādu iespēju izmantoja ap 300 skolēnu, 41 no kuriem interesējās tieši par Meža fakultāti.

Atvērto durvju diena norisinājās 18. martā. Par cik LLU piedāvāja noskatīties īsas prezentācijas vai video par katru fakultāti, skolēni aktīvi izmantoja šo iespēju un mērķtiecīgi nāca, lai gūtu nelielu ieskatu studijās. Pēc tam interesenti devās uz fakultātēm. Meža fakultātes stendā pilī darbojās vairāki studenti: Mežzinātnes 3. kursa studente Agita Gabranova, studiju programmas "Mežinženieris" 1. kursa studente Inga Vēvere un 2. kursa students Edgars Kviatkovskis, studiju programmas "Mežzinātne" 1. kursa studente Lelde Zīriņa un 2. kursa studente Krista Zeiliņa. Studentu biedrības ‘"Šalkone" pārstāvji pavadīja skolēnus ekskursijā ne tikai uz Meža fakultātes mācību korpusu, bet arī palīdzēja viņiem iejusties studentā "ādā", izrādot istabiņas kopmītnēs.

Lielākā interese bija vērojama dienas pirmajā pusē, kad Meža fakultātes stendu apmeklēja skolēni no Āgenskalna Valsts ģimnāzijas, Rīgas 64. un Gulbenes vidusskolas, Valmieras Pārgaujas ģimnāzijas, Rēzeknes 5. vidusskolas un daudzām citām mācību iestādēm. 

Pievienots 05/04/2016