Pārlekt uz galveno saturu

Jelgava Student Podcast: LLU absolvents - izcilnieks Kalvis Kažoks

Attēla autors: No LLU arhīva

Pie klausītājiem nonācis 6. Jelgava Student Podcast raidījums, kurā uz sarunu aicināts LLU Informācijas tehnoloģiju fakultātes absolvents - izcilnieks Kalvis Kažoks, kurš stāsta, kā iegūt "sarkano" diplomu, apvienot hobijus ar studijām un darbu.

Kalvis Kažoks šogad absolvē studijas Informācijas tehnoloģiju fakultātē. Raidījumā students stāsta par saviem vaļaspriekiem, darbu augstskolā, studiju procesu un pozitīvo un draudzīgo mācībspēku attieksmi pret studentiem, kas motivēja studijām. "Sarkanais diploms ir kā pagodinājums, balva par labi padarītu darbu. Studiju laikā gribēju izdarīt maksimumu, lai pašam un citiem ir prieks," stāsta Kalvis. Studiju laikā viņš sāka strādāt augstskolā un pēdējā studiju gadā programmēja jauno universitātes mājaslapu.

Raidījumā uzzini vairāk par iespējām un izaicinājumiem Latvijas Lauksaimniecības universitātes studentu dzīvē - kāpēc tie, kuri iesāk studijas bakalaura programmā, grib šeit turpināt studēt arī maģistratūrā.

Jelgava Student Podcast ir IT fakultātes studenta Uģa Ozola vadītā pārraide par studentiem aktuāliem jautājumiem Latvijas Lauksaimniecības universitātē. Katrā reizē diskusijai pievienojas viesis, lai divatā apspriestu iepriekš izvēlētu tēmu.

Informāciju par jaunajiem Podcast var lasīt sadaļā: http://www.itf.llu.lv/podcast vai sekot līdz ITF sociālajos tīklos Twitter, Facebook /lluitf.

Pievienots 20/06/2016