Pārlekt uz galveno saturu

Jaunie vides un būvzinātņu speciālisti saņem diplomus

Attēla autors: No LLU arhīva

21. jūnijā Jelgavas pils Aulā notika svinīga svētku ceremonija par godu Vides un būvzinātņu fakultātes absolventiem. Aulā bija pulcējušies mācībspēki, absolventi un absolventu viesi, lai sveiktu jaunos speciālistus.

Šogad Vides un būvzinātņu fakultāti absolvējuši 103 studenti, no tiem 82 ieguva bakalaura grādu un 21 – maģistra grādu.

Pamatstudiju programmu “Zemes ierīcība” absolvējuši 14 studenti, programmu “Būvniecība” – 26 studenti (t.sk. seši nepilna laika studenti). Studiju programmu “Vide un ūdenssaimniecība” beiguši 18 studenti, no kuriem Olga Frolova ieguva diplomu ar izcilību, bet programmu “Ainavu arhitektūra un plānošana” – 22 studenti, no kuriem Liene Ausēja pierādīja savas zināšanas gan praktiski, gan teorētiski un ieguva sarkano diplomu ar izcilību.

Maģistra studiju programmu “Hidroinženierzinātne” šogad absolvējuši trīs jaunie speciālisti, bet programmu “Būvzinātne” – pieci studenti. Akadēmiskās augstākās izglītības maģistra studiju programmu “Zemes ierīcība” beiguši četri jaunie speciālisti, savukārt programmu “Būvniecība” šogad absolvējuši 9 studenti, bet programmu “Ainavu arhitektūra” – viens students.

LLU lepojas ar jaunajiem speciālistiem, kuri veiksmīgi absolvējuši Vides un būvzinātņu fakultāti. Studiju laikā viņiem bija iespēja pierādīt sevi studiju procesā un saņemt stipendijas. Stipendiāte Krista Tumova saņēma Senāta stipendiju un šogad absolvēja maģistra studiju programmu “Būvzinātne”.

Vides un būvzinātņu fakultātes dekāne Daiga Zigmunde atgādina: “Neskatoties uz to, ka mūsu fakultāte ir mainījusi nosaukumu, mēs esam fantastiska kopiena, tādēļ turpināsim iesākto studiju un karjeras ceļu. Ikviens absolvents ir laipni gaidīts mūsu fakultātē gan uz kopīgu sadarbību, gan uz turpmāko izglītības ceļa turpinājumu maģistra vai doktora studijās!”

Šogad LLU absolvē 839 jaunie speciālisti dažādās studiju programmās. 22. jūnijā izlaidums ir Informācijas tehnoloģiju fakultātes un Lauksaimniecības fakultātes studentiem, kuri noslēgs šī gada vasaras izlaidumu ciklu.

Pievienots 21/06/2016